Setari Cookie-uri

New Look trend alert: "Fii feminina! Vara aceasta alege rochiile vaporoase"

New Look recomanda o garderoba de vara cu rochii feminine si vaporoase.

Comunicat de presa

New Look anunta reduceri exclusive de 20% la rochiile care nu sunt incluse in alte promotii. Oferta este valabila in perioada 11- 23 mai, in magazinele New Look din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta si Iasi.

Cu gandul la plimbari lungi pe faleza marii, la seri relaxante pe terasa, la petreceri in aer liber sau in cluburi, New Look propune pasionatelor de moda o noua oferta: incepand cu 11 mai, in magazinele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta si Iasi, rochiile de vara sunt cu 20%* mai ieftine. Promotia este valabila pana pe 23 mai.

In sezonul cald, rochiile sunt un must pentru a face fata cu succes zilelor toride. Materiale vaporoase, imprimeuri florale, culori delicate si calde sunt doar cateva dintre „trasaturile” colectiei de rochii New Look pentru aceasta vara. Prin urmare, fiecare femeie care vrea ca in acest sezon sa se simta speciala si sa adopte un stil cat mai feminin, este asteptata in magazinele New Look pentru a-si imbogati garderoba cu rochii in trend, la pret redus”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Citește și:

Designerii spun ca vom avea o vara plina de flori...pe haine. Se poarta mult imprimeurile florale si culorile calde care dau o nota romantica tinutelor. „Pe langa imprimeul floral si formele geometrice, rochiile verii 2013 sunt confectionate din materiale vaporoase. Accesoriile continua sa joace un rol cheie: se poarta bratarile statement si accesoriile ear cuff cu margele colorate si pene, care adauga o nota de rebel”, a declarat Fashion Adviser-ul New Look, Consuela Rusu.

* Reducerea este valabila pentru rochiile aflate la pret intreg, care nu fac obiectul altor promotii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.