Setari Cookie-uri

Intra in cursa pentru o experienta CLEAR Race

CLEAR, partener oficial al Lotus F1 Team, lanseaza CLEAR Race - o adevarata experienta de curse la care pasionatii de cai putere

comunicat de presa

Acestia isi pot testa abilitatile de pilot de curse prin participarea la antrenamentul virtual organizat pe www.clearace.ro.

Consursul CLEAR Race se desfasoara in perioada 9 mai – 29 iulie si ofera participantilor ocazia de a testa setarile cele mai potrivite ale monopostului Lotus F1® Team, pentru a corespunde mai bine conditiilor de curse, si de a se familiariza cu configuratia circuitelor de Grand Prix din Spania, Monaco, Canada, Marea Britanie, Germania si Ungaria.

Castigatorul campaniei va avea ocazia sa experimenteze viata de pilot pe circuitul Paul Ricard din Franta in data de 10 septembrie 2013 si sa se bucure de puterea, performanta si tehnologia unei masini adevarate de curse, apartinand Lotus F1® Team.

In plus, pe durata campaniei vor fi organizate periodic trageri la sorti pentru 51 de premii exclusive de la Lotus F1® Team, iar primii 3 utilizatorii cu rezultatele cele mai bune vor primi premii garantate semnate de pilotii de la Lotus F1® Team.

Citește și:

CLEAR asigura nu doar antrenamentul necesar pentru pilotarea unui monopost de Formula 1, ci si increderea si prospetimea de care orice barbat are nevoie pentru a se face remarcat, cand este in forma maxima.

CLEAR Men, samponul numarul 1 in lume pentru barbati, beneficiaza de tehnologia Nutrium 10, o formula bazata pe vitamine, minerale, agenti cu dubla actiune antimatreata si agenti de fortifiere care elimina matreata si ajuta la cresterea rezistentei naturale a scalpului.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.