Setari Cookie-uri

Arctic sustine planul tau de economisire pe termen lung

Stim cat este de important pentru tine un plan de economisire pe termen lung.

comunicat de presa:

Un plan de economisire pe termen lung te poate salva dintr-o situatie neprevazuta sau iti poate oferi, pur si simplu, acea vacanta de vis impreuna cu cei dragi.

De aceea, iti reamintim ca ai un aliat de incredere, care sustine planul tau de economisire pe termen lung: tehnologia TET. Alege sa faci economie de energie, timp si implicit de bani, folosind aparatele frigorifice, masinile de spalat rufe sau plitele incorporabile din gama Arctic TET. Ai la dispozitie solutii tehnologice adaptate nevoilor tale de economisire si functii moderne care iti sustin planurile pe termen lung.

Cu functia ECO LED, ce foloseste un sistem de iluminare bazat pe led-uri, ai un consum energetic de 7 ori mai mic, lumina mai puternica in interiorul frigiderului si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific. Pe scurt, este mai putin costisitor pentru tine si mai benefic pentru performanta frigiderului tau.

Citește și:

Programul EXPRESS 14 MINUTE iti aduce avantajul spalarii rufelor intr-un timp record, durata acestuia fiind cea mai mica disponibila pe piata. Beneficiezi astfel de un consum redus de energie, dar si de timp pretios, fiindca in doar 14 minute, pana termini tu de servit micul dejun, hainele sunt deja gata de intins la uscat.

Functia ECO FAST transforma plitele incorporabile Arctic TET in ingredientul indispensabil oricarui deliciu culinar. Astfel, pregatesti de doua ori mai repede cina pentru cei dragi, datorita inelului suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura.

Desigur, produsele din gama Arctic TET au numeroase alte functii special proiectate pentru a sustine stilul tau de viata. Combinele frigorifice iţi pastreaza mancarea proaspata timp indelungat şi previn amestecul mirosurilor datorita funcţiilor Eco Dual Balance şi Eco Breeze; maşinile de spalat dispun de Eco Dose, un dispozitiv special care te ajuta sa folosesti cantitatea optima de detergent la fiecare spalare, iar cuptoarele Arctic TET te ajuta sa gateşti preparate savuroase datorita functiei Eco Fan si celor 12 programe de gatire.

Mai multe detalii despre gama de electrocasnice Arctic TET gasesti pe www.arctic.ro/tet.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.