Setari Cookie-uri

Samsung Mobile si Baz Luhrmann stabilesc un parteneriat pentru a inspira pasiune

Un film de scurt metraj creat de renumitul regizor invita publicul intr-o lume a viziunilor artistice si inspiratiei

Comunicat de presa

Samsung Electronics Co, Ltd., lider mondial in media digitala si a tehnologiilor digitale de convergenta, si vizionarul industriei de film Baz Luhrmann, au anuntat un parteneriat creat pentru a aduce pasiune prin inovatie si tehnologie. La baza acestui parteneriat sta lansarea unui film de scurt metraj exclusiv, creat de Lurhmann, care scoate in evidenta inspiratiile artistice si ilustreaza modul in care tehnologia a imbunatatit procesul sau de creatie.

In acest film narativ de scurt metraj, Luhrmann descrie calatoria lui pe tot parcursul vietii de povestitor si regizor de film, de la momentele de inspiratie cu cei care l-au influentat, pana la rolul pe care l-a jucat tehnologia pe tot parcursul procesului sau de creatie. In ceea ce priveste modurile in care tehnologia si povestile pot schimba in bine viata oamenilor, Luhrmann dezvaluie in avanpremiera viitoarele sale colaborari cu Samsung pentru a promova mai usor pasiunea pentru generatiile viitoare.

Citește și:

Samsung este lider mondial datorita dispozitivelor si instrumentelor creative, deoarece si le imagineaza si mai apoi le creeaza pornind de la o filosofie care aduce pasiune si inspiratie in viata, si o distribuie, iar aceasta este filosofia din viata mea si o impartasesc", spune Baz Luhrmann.

Intotdeauna am fost un colaborator creativ si marele progres cu Samsung Galaxy si Notebook-uri este ca ele permit oricarui grup de oameni creativi care gandesc la fel, mari sau mici, aproape sau departe, sa creeze conexiuni reale, sa isi distribuie pasiunile si inspiratiile lor, visurile, gandurile, si descoperirile, in prezent, oriunde si oricand. Faptul ca dispozitivele pot vorbi unul cu altul cu ajutorul sistemului lockstep, pot distribui o singura imagine, o imagine in miscare, o melodie, sau toate trei instantaneu, in cadrul unui colectiv, si faptul ca sunt capabili sa faca modificari acelui material in timp ce toata lumea participa la experienta este un pas inainte urias in procesul de creatie.

Citește și:

In anul care urmeaza, Samsung si Luhrmann vor explora rolul tehnologiei in calatoria individului de a explora si impartasi inspiratie si de a cultiva idei noi. Samsung crede in puterea tehnologiei si a inovatiei pentru a ajuta fiecare individ sa descopere ce se afla in el sau ea, si de a imbogati vietile lor si vietile altora.

Samsung se concentreaza pe crearea de tehnologii care ofera oamenilor sentimentul ca lumea nu are limite si limitari. Produsele noastre sunt concepute pentru a face viata mai bogata, mai simpla si mai plina de sens, si suntem incantati de parteneriatul cu Baz”, a declarat Younghee Lee, vice-presedinte executiv al Global Marketing Group, Mobile Communications Business de la Samsung Electronics.

Filmele lui Baz aduc in acelasi loc mai multe influente, trecute si prezente, printr-o spectaculoasa imbinare de creativitate si idei. Prin aceasta convergenta de tehnologie si inspiratie din viata de zi cu zi, Baz creeaza lumi noi care ajung sa surprinda, sa incante si sa ii inspire pe altii sa faca acelasi lucru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.