Setari Cookie-uri

Bucura-te de vara la Divertiland!

Divertiland incepe vara cu bilete la jumatate de pret, atractii pentru iubitorii de adrenalina si programe pentru copii. Parcul isi deschide portile pe 30 mai, cu un concert exceptional Loredana

Comunicat de presa

Avantajele noului spatiu de agrement Divertiland:

- Iubitorii de divertisment vor plati doar 25 de lei pe bilet in data de 30 mai, pentru un program care incepe dimineata si se incheie seara tarziu

- O zi intreaga de distractie 100%, cu atractiile parcului, petrecere cu DJ si concert live Loredana

- Lectii de surfing si Stand Up Paddling (SUP) de-a lungul intregii very

- Sarituri spectaculoase din bungee dome

- Zona de paintball pentru copii si adulti, cu echipament de ultima ora in domeniu

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, isi deschide portile pe 30 mai cu un concert incendiar semnat Loredana si bilete la un pret special, pentru toti iubitorii de distractii.

In prima zi din noul sezon la Divertiland, toate biletele vor avea pretul de 25 de lei si vor da acces publicului la toate atractiile si facilitatile parcului incepand de dimineata, de la ora 11, pana seara tarziu, cand deschiderea oficiala a sezonului 2013 va fi sarbatorita cu mare fast.

Citește și:

Tobogane spectaculoase, unica piscina cu valuri din Bucuresti si lectii de surfing, raul lenes, plaja cu nisip si multa adrenalina vor convinge publicul sa traiasca la maximum distractia pura pe parcursul intregii zile. Incepand cu ora 17, petrecerea ia startul cu un program special de DJ care va incinge atmosfera pana cand Loredana va urca pe scena, la ora 21.

Noul sezon aduce la Divertiland si facilitati noi, printre care mai multe locuri de servit masa, mai multe zone dedicate copiilor si activitati zilnice adresate celor mici, precum si noi optiuni de distractii, cum sunt lectiile de surfing in unica piscina cu valuri din Bucuresti. Alte atractii noi sunt sesiunile de Stand Up Paddle pe cel mai lung rau lenes din Bucuresti, dar si sariturile spectaculoase din bungee dome.

Iubitorii de adrenalina se vor muta la Divertiland in aceasta vara, odata cu adaugarea unei noi atractii in portofoliul parcului: o zona de paintball nou-nouta, care va fi dotata cu cel mai nou echipament in domeniu. Zona de paintball va avea doua parti principale: una adresata adultilor si una pentru copii, fiecare dintre ele avand echipament specific publicului tinta. Zona de paintball va fi deschisa pe parcursul intregului an.

Citește și:

Obiectivul nostru este sa aducem continuu atractii si facilitati noi de cea mai inalta calitate la Divertiland, astfel incat sa facem din proiectul din Romania o afacere de succes din toate punctele de vedere – inovatie, calitate a atractiilor, facilitati si servicii, recuperarea investitiei -, precum si un punct de referinta pentru industria de divertisment din sud-estul Europei. Vom continua sa aducem romanilor calitatea pe care au intalnit-o poate doar in alte tari cu o istorie bogata si relevanta in divertisment”, precizeaza Alexis Paizis, director general Divertiland.

Urmariti-ne pe Facebook sau pe Divertiland.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.