Setari Cookie-uri

Support Your Hero by Indesit: Castigatorii si bloggerii din Romania s-au intrecut pe stadionul San Siro din Milano

Support your Hero este competitia dedicata fanilor fotbalului organizata de Indesit, liderul producatorilor europeni de electrocasnice

comunicat de presa

Castigatorii si bloggerii din Romania s-au intrecut pe stadionul San Siro din Milano alaturi de legende internationale ale fotbalului


Support your Hero, competitia dedicata fanilor fotbalului organizata de Indesit, liderul producatorilor europeni de electrocasnice si sponsor al echipelor de fotbal F.C. Arsenal, A.C. Milan si Paris Saint Germain din 2011, a reunit pe unul dintre templele fotbalului, stadionul San Siro, 33 de norocosi din peste 30 de tari intr-un meci incredibil, alaturi de legende internationale ale fotbalului, precum Alessandro Costacurta, Tony Adams, Robert Pires si Gianluca Zambrotta.

Luni, 20 mai, cei 33 de castigatori au avut sansa sa isi indeplineasca visul si sa joace alaturi de fosti mari jucatori de top ale echipelor europene A.C. Milan, Arsenal si Paris Saint-Germain.

Citește și:

Mai mult de atat, acestia au fost antrenati intens inainte de meci chiar de marile legende. Echipa A.C. Milan a fost instruita de catre Daniele Massaro, Alessandro Costacurta si Franco Baresi, antrenorii F.C. Arsenal au fost Robert Pires si Tony Adams, in timp ce Paris Saint Germain i-a avut ca lideri pe Gianluca Zambrotta si Daniel Bravo.

Meciul a fost strans, dar in final, o singura echipa a primit titlul de campioana: AC Milan, aducand antrenorilor sai imense satisfactii.

Insa pe parcursul intregii competitii, femeile au fost cu adevarat protagonistele, in rolul celui mai important suporter al partenerului sau prietenului, pe care i-au sustinut in fiecare moment. Acestor femei minunate, pasionate si unice, Indesit le-a dedicat momente de neuitat.

Cat timp barbatii s-au pregatit pentru marele meci, partenerele lor au fost tratate regeste in capitala italiana a modei.

Citește și:

Doamnele au facut o calatorie completa printre cele mai recente tendinte ale verii, sub indrumarea stilistilor, s-au bucurat de o sedinta de shopping speciala si au avut parte de o sesiune de rasfat complet.

Au inceput ziua in salonul de infrumusetare Aveda, au continuat cu o sesiune de shopping in unul dintre cele mai renumite brand-uri de pantofi din Italia, Sergio Rossi, iar in final s-au bucurat de gradina Hotelului Bulgari.

Competitia numara la final peste 226 de conturi ale eroilor care au fost inscrisi de partenere in concurs si peste 40.000 de conturi create ale fanilor acestora. Persoane din peste 30 de tari s-au inscris in competitie pe site-ul Indesit dedicat, Football.indesit.com, sau pe pagina de Facebook (www.facebook.com/indesit), incepand cu 14 Februarie si pana pe 15 Aprilie 2013.

Acest proiect si rezultatele sale reprezinta o provocare ce arata cum sponsorizarile reprezinta pentru Indesit, nu numai un mod de crestere a vizibilitatii, dar si un mod de interactiune si engagement.”, a declarat Marco Rota, Indesit Company Brand & Consumer Marketing Director.

Citește și:

Publicul tinta feminin Indesit este format din femei tinere, interesate de tehnologie si viitor. Acestea sunt de asemenea femeile pasionate de fotbal. Analiza publicului tinta (interese, obiceiuri, comportament vis-à-vis de media) ne-a determinat sa alegem o platforma digitala integrata (social & web) ca si instrument de interactiune.”

Campania “Support Your Hero” a strans peste 21.500 de fani pe platformele de socializare si 3.167.460 de vizualizari prin intermediul canalului de You Tube Indesit.

Pasiunea si entuziasmul au fost cuvintele cheie pe care Indesit le-a facut posibile in aceste zile pe care castigatorii le-au petrecut in Milano.

Mai multe informatii si lista castigatorilor sunt disponibile aici

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.