Setari Cookie-uri

Cand uiti ca ai nevoie de energie, DURACELL iti da puterea sa continui!

De cate ori ti-ai spus “Iar am uitat incarcatorul in geanta cealalta si raman fara baterie, ce ma fac in restul zilei”?

comunicat de presa

Cu siguranta este o situatie foarte familiara tuturor utilizatoarelor de smartphone, device-uri a caror durata de viata a bateriei nu este niciodata suficienta!

Intr-o era complet digitalizata, energia device-urilor folosite zi de zi devine vitala pentru cei conectati la pulsul orasului. Intre sedintele de redactie, intalnirile din oras si evenimentele de seara, incarcatorul DURACELL™ USB te ajuta sa treci de limitele normale de putere ale dispozitivelor! Incarcatorul DURACELL™ USB este o combinatie perfeca intre dimensiuni si functii, asigurand energie oricand si oriunde.

Iar cum functiile multimedia necesita foarte multa energie, bateriile inca nu reusesc sa asigure o durata de viata suficienta pentru device-uri. Si este extrem de inconvenabil cand bateria telefonului se termina fix in timpul unei sesiuni de shopping online sau cand postezi cea mai cool fotografie pe Instagram!

Citește și:

Incarcatorul DURACELL™ USB vine cu o capacitate de 1150/1800mAh care iti da energie atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea! Usor de purtat in buzunar, geanta, la birou sau in masina, dispozitivul DURACELL™ ofera pana la 3-5 ore de utilizare continua a device-ului.

De mai mult de 40 de ani Duracell este in fruntea furnizarii de energie pentru oamenii din intreaga lume si a inovat constant pentru a fi la inaltimea progreselor tehnologice. Incarcatorul DURACELL™ USB face posibil ca lumea sa vada si sa experimenteze mai multe prin extinderea durabilitatii dispozitivelor pe care se bazeaza, de la telefoane mobile si camera, la playere.

Incarcatoare USB Portabile / Incarcare wireless

Pentru cei ce se afla tot timpul pe drum, incarcatoarele USB portabile ofera solutii convenabile si accesibile de incarcare a dispozitivelor in miscare. Oferind timp de vorbire suplimentar, dispozitivele sunt compatibile cu smartphone-urile si dispozitive care au prize de micro-sau mini-USB.

Citește și:

Incarcatorul USB Portabil 1800mAh

Pentru cei ce au mai multe dispozitive si se afla tot timpul in miscare, un dispozitiv portabil de incarcare a bateriei intr-un design compact, care poate sa ofere un plus de putere oricand, oriunde, este o optiune ideala.


Beneficiile cheie:

Pana la 5 ore de extra timp pentru convorbiri la smartphones
Are un buton de alimentare cu ajutorul caruia poti sa vezi cata baterie mai ai
Cablu Micro-USB (si adaptor Micro-to-Mini ) inclus

Incarcatorul USB Portabil 1150mAh

Inca o solutie convenabila pentru incarcarea dispozitivelor pe drum pentru a va asigura ca puteti in continuare sa scrieti mesaje, sa jucati sau sa ascultati muzica oriunde va aflati.

Beneficiile cheie:

Pana la 3 ore de convorbiri in plus pentru smartphones
Incarca instantaneu toate dispozitivele mobile compatibile micro sau mini USB
Subtire, usor si simplu de transportat

Citește și:

Modul de utilizare al produsului:

Conectati dispozitivul cu port USB la incarcatorul USB portabil cu ajutorul cablului mini / micro USB sau varful inclus sau cu cablul care a venit cu dispozitivul pentru a obtine putere de back-up in timp ce va aflati in miscare.

Reincarcati incarcatorul portabil USB in repetate randuri prin conectarea sa la portul USB al computerului cu ajutorul cablului furnizat. Cand lumina se schimba de la rosu la verde, este complet incarcat si gata de utilizare.

Pret recomandat:

Incarcatorul DURACELL™ USB Portabil 1800mAh – 157 RON

Incarcatorul DURACELL™ USB Portabil 1150mAh – 110 RON

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.