Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe FACEBOOK

Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe FACEBOOK
Kudika
23 Mai 2013

Centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania organizeaza in perioada 27 mai – 3 iunie doua concursuri inedite prin intermediul Facebook

comunicat de presa

Ambele concursuri ii pun in centrul atentie pe cei mici, facand parte dintr-o ampla campanie desfasurata cu ocazia Zilei Copilului.

Vizitatorii si fanii Bucuresti Mall pot alege cei mai la moda reprezentanti ai noii generatii. Pe pagina de Facebook a centrului comercial,, in perioada 27 mai – 3 iunie, se va desfasura concursul New Fashion Icon dedicat copiilor cu stil, carisma si indrazneala.

Fotografiile trimise la adresa newfashionicon@anchorgrup.ro vor fi ulterior incarcate intr-un album in care participantii pot fi votati si sustinuti in cursa pentru trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist.

Plaza Romania va organiza in aceeasi perioada, 27 mai – 3 iunie, un concurs pe pagina de Facebook a mallului intitulat Mini-me, dedicat atat parintilor cat si copiilor. Vor fi premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu.

Participantii vor trimite o fotografie elocventa pe adresa minime@anchorgrup.ro. Copilul castigator va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind in dar un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.

Regulamentele celor doua concursuri se regasesc pe website-urile www.bucurestimall.com.ro , respectiv www.plazaromania.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri