Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Ambele concursuri ii pun in centrul atentie pe cei mici, facand parte dintr-o ampla campanie desfasurata cu ocazia Zilei Copilului.

Vizitatorii si fanii Bucuresti Mall pot alege cei mai la moda reprezentanti ai noii generatii. Pe pagina de Facebook a centrului comercial,, in perioada 27 mai – 3 iunie, se va desfasura concursul New Fashion Icon dedicat copiilor cu stil, carisma si indrazneala.

Fotografiile trimise la adresa newfashionicon@anchorgrup.ro vor fi ulterior incarcate intr-un album in care participantii pot fi votati si sustinuti in cursa pentru trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist.

Plaza Romania va organiza in aceeasi perioada, 27 mai – 3 iunie, un concurs pe pagina de Facebook a mallului intitulat Mini-me, dedicat atat parintilor cat si copiilor. Vor fi premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu.

Participantii vor trimite o fotografie elocventa pe adresa minime@anchorgrup.ro. Copilul castigator va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind in dar un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.

Regulamentele celor doua concursuri se regasesc pe website-urile www.bucurestimall.com.ro , respectiv www.plazaromania.ro.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: