Setari Cookie-uri

Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe FACEBOOK

Centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania organizeaza in perioada 27 mai – 3 iunie doua concursuri inedite prin intermediul Facebook

comunicat de presa

Ambele concursuri ii pun in centrul atentie pe cei mici, facand parte dintr-o ampla campanie desfasurata cu ocazia Zilei Copilului.

Vizitatorii si fanii Bucuresti Mall pot alege cei mai la moda reprezentanti ai noii generatii. Pe pagina de Facebook a centrului comercial,, in perioada 27 mai – 3 iunie, se va desfasura concursul New Fashion Icon dedicat copiilor cu stil, carisma si indrazneala.

Fotografiile trimise la adresa newfashionicon@anchorgrup.ro vor fi ulterior incarcate intr-un album in care participantii pot fi votati si sustinuti in cursa pentru trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist.

Plaza Romania va organiza in aceeasi perioada, 27 mai – 3 iunie, un concurs pe pagina de Facebook a mallului intitulat Mini-me, dedicat atat parintilor cat si copiilor. Vor fi premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu.

Citește și:

Participantii vor trimite o fotografie elocventa pe adresa minime@anchorgrup.ro. Copilul castigator va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind in dar un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.

Regulamentele celor doua concursuri se regasesc pe website-urile www.bucurestimall.com.ro , respectiv www.plazaromania.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.