Setari Cookie-uri

Cel mai delicat gel de dus crema de la NIVEA acum in baia ta!

Adio, piele deshidratata dupa baie!

comunicat de presa

NIVEA a lansat cel mai delicat gel de dus crema Supreme Touch cu un parfum incantator ce iti ingrijeste atent pielea, lasand-o hidratata chiar si dupa ce te stergi cu prosopul.

Pentru a-ti desfata simturile, in noul gel de dus crema au fost selectate cu grija si apoi combinate nu mai putin de noua ingrediente.

Notele dulci de bergamota, mandarina si nectarina confera prospetime spumei bogate si matasoase. Parfumul delicat de lacramioare combinat cu cel de bujori si trandafiri creeaza un buchet irezistibil ce aminteste de aromele primelor zile de primavara. In plus, tonurile ferme de mosc se combina cu uleiurile de shea si macadamia pentru a desavarsi aceasta esenta plina de feminitate.

Formula de ingrijire care combina uleiul de shea cu cel de macadamia confera pielii o senzatie palpabila de suplete si de catifelare dupa dus, lucru confirmat de catre 90% dintre femeile care au incercat noul gel de dus crema Supreme Touch.

Citește și:

Textura cremoasa a gelului de dus Supreme Touch imbraca si rasfata trupul intr-o spuma bogata si delicata, iar formula cu ulei de shea si macadamia dezmiarda pielea, lasand-o irezistibil de matasoasa. Pielea ta se va simti mai bine ingrijita ca oricand, mult timp dupa dus”, afirma Dr. Rixa Dippe, manager laborator NIVEA.

Iti plac diminetile revigorante? Pentru o experienta fresh incearca gelul de dus NIVEA Frangipani & Oil, la fel de atent cu pielea ta, dar cu extra doza de prospetime!

NIVEA Frangipani & Oil iti invaluie simturile intr-o combinatie unica de parfurmuri proaspete si uleiuri esentiale, trezindu-te la viata. Formula sa delicata curata pielea fara sa o usuce, lasand-o catifelata la atingere.

Gelul transparent se transforma intr-o spuma moale care invaluie bland intregul corp. Dupa dus, pielea este mangaiata si rasfatata, iar mireasma placuta a florilor exotice calmeaza spiritul si revitalizeaza corpul. Fiecare dus va deveni un rasfat mult asteptat, iar tu vei putea savura nestingherita momentul tau cu tine!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.