Pune-ti creativitatea la incercare!

Pune-ti creativitatea la incercare!
Kudika
28 Mai 2013

Se cauta un design creativ de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii a deseurilor de ambalaje

Comunicat de presa

Anul acesta se poarta trendul ECO, la propriu. Pentru ca este mai mult decat un stil de viata sanatos, organizatia Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNArte), au lansat concursul ,,Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje”.

Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa imbini creativitatea cu designul si tema protectiei mediului si sa intri in concurs. Daca ai intre 18 si 26 de ani, trimite propunerea ta de design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje, in perioada 25 mai – 23 iunie 2013, si ai sansa ca tricoul creat de tine sa fie purtat in cadrul tuturor actiunilor de informare si educare a populatiei privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje.

,,Acest proiect este mai mult decat un concurs de arta si design. Este, daca vreti, o modalitate creativa de a educa si implica tinerii in procesul de colectare separata a deseurilor de ambalaje. Astfel, prin acest concurs si prin evenimentele la care promoterii nostri vor purta tricourile cu designul castigator – la concerte, festivaluri, pe litoral sau in campaniile de constientizare – ne dorim ca din ce in ce mai multi tineri sa inteleaga importanta reciclarii deseurilor de ambalaje si, mai mult decat atat, sa isi insuseasca gestul colectarii separate drept un obicei cotidian” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Alaturi de sansa ca designul tau sa contribuie la educatia publicului privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje, vei primi garantat 500 de euro, iar participantii clasati pe locurile II si III vor castiga 300 si, respectiv, 200 de euro.

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum si informaţii interesante despre colectarea separata a deseurilor de ambalaje poti afla accesand site-ul ColecteazaSelectiv.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri