Setari Cookie-uri

Cea mai buna inghetata din oras se mananca la Cioccogelateria Venchi!

Descopera noi arome de inghetata!

Comunicat de presa

Prezenta pe piata din Romania inca din 2008, Cioccogelateria Venchi isi rasfata clientii cu cele mai alese dulciuri: peste 350 de produse de cofetarie si patiserie. Pastrand traditia internationala a brandului Italian, produsele-icon Venchi se produc pe loc, in fiecare din cele peste 7.500 de Cioccogelaterii Venchi raspandite in 55 de tari.

Venchi are cea mai mare gama de produse realizate exclusiv manual, expuse si vandute la vrac, iar grija pentru ingrediente naturale este un element definitoriu pentru produsele Venchi. Dincolo de gustul deosebit, este important de stiut ca, atat ciocolata cat si inghetata de la Venchi nu contin gluten.

Pentru perioada verii avem vesti bune de la Venchi! Cele doua locatii din Bucuresti unde va puteti delecta cu aromele rafinate ale dulciurilor de la Venchi (Calea Victoriei 214 si Piata Dorobanti) va vor intampina zilnic cu o selectie de peste 20 de sortimente de inghetata si nenumarate bomboane de ciocolata.

Citește și:

Venchi are peste 60 de retete de inghetata, de la cele cu fructe (ananas, lamaie, portocala, afine, zmeura, caise, piersici, pepene rosu sau galben), la cele cu cacao, amaretto, tiramisu, cappucino sau alune de padure. De asemenea, Cioccogelateria Venchi este singurul loc in care puteti savura inghetata din piure de castane! Tot la capitolul arome spectaculoase, aveti de unde alege din sortimentele bazate pe retete care au in prim-plan combinatii inedite de inghetata: ghimbir & scortisoara, mascarpone & fragi, ciocolata & ardei iute.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.