Setari Cookie-uri

Caravana Amway pentru prima data in Brasov!

Amway, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume a organizat zilele o caravana inedita in Brasov.

comunicat de presa

Evenimentul s-a desfasurat la Hotelul Aro Palace si este primul dintr-o serie de evenimente prin care Amway doreste sa prezinte publicului larg compania, produsele si proiectele sale, precum si oportunitati unice de afaceri.

In cadrul caravanei din Brasov, specialistii Amway au oferit participantilor demonstratii si testari de produse concepute cu ajutorul celor mai recente cercetari si tehnologii, avand la baza ingrediente unice. De asemenea, cei prezenti au avut ocazia sa descopere excelente oportunitati de cariera si de construire a unei afaceri proprii.

Amway Romania a devenit un exemplu in industria vanzarilor directe prin angajamentul asumat de a oferi celor din jur o viata mai buna zi de zi. Noi sustinem oamenii in drumul lor de a deveni antreprenori de elita atat pe plan profesional, cat si personal, oferindu-le accesul la produse de cea mai buna calitate, oportunitati de afaceri si traininguri pentru a-si construi propria afacere, asemenea celor 3 milioane de Intreprinzatori Privati din peste 100 de tari”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

Citește și:

In prezent, Amway Romania ofera clientilor sai, prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Independenti, peste 450 de produse de inalta calitate dintre categoriile frumusete, nutritie si ingrijirea locuintei, toate bazate pe investitii semnificative in domeniul cercetarii stiintifice, totul pentru a garanta 100% satisfactia clientilor.

Produsele cosmetice si de ingrijire personala de la Amway reprezinta gama cu cele mai mari vanzari, 41% din volumul total, gama de sanatate si nutritie inregistreaza un procent de 26%, iar segmentul de produse pentru ingrijirea locuintei si-a mentinut un procent important din cifra de afaceri Amway de 33%.

Pe langa activitatile sale comerciale, Amway continua sa aloce in fiecare an fonduri pentru a sustine comunitatea din care face parte. Campania pentru copii „ONE by ONE™” lansata in anul 2003 la nivel mondial a reusit sa aduca o schimbare pozitiva in viata a 10 milioane de copii din intreaga lume, prin strangerea unor fonduri in valoare de 190 milioane USD si dedicarea a 2.7 milioane de ore de voluntariat.

Citește și:

In Romania, Amway a oferit sprijin pentru diferite institutii si organizatii non-profit. Unul din parteneriatele cele mai importante si de lunga durata a fost cel cu UNICEF, pentru implementarea proiectului „Spital prieten al copilului”, care promoveaza alaptarea la san inca din maternitate, oferind un mediu prietenos mamei si copilului, si instruirea personalului din spitale in acest sens.

Grija fata de mediul inconjurator a fost si este permanent in atentia companiei, manifestata prin furnizarea unor produse ce au la baza ingrediente active obtinute din natura fara a afecta mediul inconjurator si care ofera in acelasi timp performante excelente.

Produsele Amway sunt sigure pentru oameni si prietenoase cu mediul, dupa cum demonstreaza certificarile independente: A.I.S.E - Asociatia Internationala din Europa pentru Sapunuri, Detergenti si Produse de Ingrijire a locuintei; programul Design pentru Mediu (DfE) al Agentiei pentru Protectie a Mediului (EPA) din SUA.

Citește și:

Totodata, pornind de la convingerea ca antreprenoriatul reprezinta o cale deschisa pentru noi oportunitati si dezvoltare individuala, acest lucru fiind atestat si de rezultatele studiului GfK ”Antreprenoriatul in Romania in 2012 si spiritul antreprenorial in Europa” din care rezulta ca tot mai multi tineri sunt deschisi fata de idea deschiderii unei afaceri pe cont propriu, compania Amway Romania a incheiat un parteneriat educational cu organizatia non-guvernamentala Junior Achievement Romania, „Vanzarile directe - un antreprenoriat de succes!”.

In cadrul acestuia, elevilor de liceu si studentilor li s-a oferit oportunitatea de a se pregati pentru conducerea propriei afaceri, avand ca suport consultantii voluntari din cadrul Amway.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.