Setari Cookie-uri

Veet lanseaza Easy Wax, depilatorul electric cu ceara de unica folosinta

Veet Easy Wax garanteaza indepartarea din radacina chiar si a firului de par foarte scurt.

comunicat de presa

Prietenele tale ti-au facut o surpriza si au rezervat o zi de rasfat la spa? Ai fost anuntata ca toata gasca s-a hotarat sa plece maine la mare? Sau pur si simplu nu ai timp sa te programezi la salon, dar ai vrea rezultatele profesionale pe care le poti obtine acolo?

Indiferent in care din ipostaze te regasesti, acum poti sa ai la indemana produsul ideal pentru situatii neprevazute.

Depilatorul electric cu ceara de unica folosinta Veet Easy Wax faciliteaza epilarea cu ceara calda in confortul casei tale, oferind in acelasi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetica. Veet Easy Wax garanteaza indepartarea din radacina chiar si a firului de par foarte scurt. Totodata, avand in componenta sa ceara naturala potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibila, Veet Easy Wax lasa pielea vizibil mai fina si catifelata pana la 4 saptamani.

Citește și:

Noul depilator electric cu ceara de unica folosinta ofera 3 beneficii majore: temperatura perfecta pentru pielea ta, astfel incat sa nu simti nicio senzatie de disconfort, aplicare uniforma, cu un strat ideal pentru a acoperi chiar si cele mai mici fire de par si in final, rezultate perfecte, fara ca tu sa lasi dezordine in urma ta.

Pachetul Veet Easy Wax include: dispozitiv de incalzire cu capac integrat, suport pentru sustinerea dispozitivului, cablu electric, rezerva de ceara de tip roll-on de 50 ml pentru epilarea picioarelor si a bratelor, 12 benzi simple pentru epilare si 4 servetele Perfect Finish pentru indepartarea resturilor de ceara - tot ce ai nevoie pentru un proces de epilare profesional, dar beneficiind de confortul si intimitatea propriului camin.

Epilatul cu Easy Wax este un proces usor, rapid, eficient, ce ofera conditii perfecte de igiena si rezultate profesionale oricand ai nevoie.

Citește și:

Veet Easy Wax raspunde perfect nevoilor si ritualurilor de frumusete ale romancelor. Potrivit unui studiu initiat in martie 2013, de Veet Romania, 81% dintre femeile din mediul urban folosesc lunar metode de epilare, iar 72% se epileaza acasa, criteriile cele mai importante pe care le iau in considerare cand aleg metoda de epilare fiind conditiile de igiena, rezultatele eficiente si durabile si usurinta in folosire.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.