Setari Cookie-uri

Mika Hakkinen va face o demonstratie la bordul masinii Caparo T1 la Baneasa Shopping City

Ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, vine pentru prima data la Bucuresti pe data de 5 iunie

Comunicat de presa

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whisky din lume, anunta ca Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent in Bucuresti pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor romani mesajul “Nu te urca la volan sub influenta alcoolului”.

In cadrul unui eveniment public care va incepe la ora 18.00 si avea loc la Baneasa Shopping City, in parcarea exterioara, Mika Hakkinen va parcurge un circuit inchis la volanul masinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume.

Aceasta initiativa face parte din campania globala Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”. “Join the Pact” este o campanie menita sa incurajeze si sa determine consumatorii, prin semnarea pactului, sa faca un angajament personal de nu se urca la volan sub influenta alcoolului. Pana in prezent, aproximativ un milion de oameni din intreaga lume s-au alaturat campaniei alaturi de Mika Hakkinen, in rolul sau fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

Citește și:

Consumatorii romani sunt invitati sa isi ia un angajament personal alaturi de Mika Hakkinen de a nu se urca la volan sub influenta alcoolului prin semnarea pactului, utilizand aplicatia interactiva disponibila pe pagina oficiala de Facebook Johnnie Walker Romania.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.