Setari Cookie-uri

Zile racoritoare de vara cu Activia de Baut

103 costume de baie ofera Activia de Baut consumatoarelor sale

comunicat de presa

E vara iar! Soarele si marea te ispitesc mai mult ca niciodata? Visezi deja cu ochii deschisi la vacanta, cand te vei putea relaxa in voie pe sezlong si vei savura o bautura rrrece si delicioasa? Sau te gandesti ce outfit-uri si costume de baie ar fi mai potrivite pentru destinatia ta de vacanta?

Indiferent cum ti-o imaginezi, vara asta te vei simti bine cu Activia de Baut! Oricare ar fi varianta preferata: natur, cu fructe gustoase ori noile sortimente light cu zmeura sau cu ananas si mandarina, Activia este bautura perfecta de vara.

Disponibila intr-un ambalaj elegant si practic, Activia de Baut este racoritoare si usor de consumat, oriunde si oricand: pe strada, in parc, la plaja, la birou sau acasa.

Mai mult decat atat, anul acesta, Activia de Baut nu doar te va racori in zilele toride, dar te va ajuta sa iti definesti garderoba de concediu. In perioada 21 mai - 31 august 2013, Activia, cea mai cumparata marca de iaurt din Romania, lanseaza competitia “Vara Activia”. Cum? Nimic mai simplu!

Citește și:

1. Racoreste-te cu oricare dintre variantele Activia de Baut: natur, cu fructe sau noile sortimente Activia Light de Baut cu zmeura sau cu ananas si mandarina

2. Creeaza-ti propriul costum de baie in aplicatia de pe pagina de Facebook Activia - mai exact, alege un top si combina-l cu un slip, in functie de silueta si preferintele tale.

3. Deschide-ti cont prin inscrierea codului de bon fiscal in aplicatia de Facebook de pe pagina Activia

... si vara asta poti castiga, in fiecare zi, prin tragere la sorti, un costum de baie sloggi, by Triumph. Cu cat cumperi mai multe produse si introduci mai multe coduri, cu atat vei avea mai multe sanse.

In plus, pentru fiecare 30 produse inscrise in aplicatie, castigi un premiu de vara garantat. Activia ofera vara asta 103 costume de baie sloggi si sute de bratari Malvensky, premii garantate.
Mai multe detalii despre competitie gasesti pe www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia.

Citește și:

Si nu uita, cand burtica ta e fericita si vara e mai frumoasa!

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.