Setari Cookie-uri

Sensiblu si Apivita - de 3 ani aliati pentru frumusete

Sensiblu si Apivita aniverseaza 3 ani de la lansarea in Romania a produselor naturale de infrumusetare Apivita.

comunicat de presa

Disponibile prin intermediul farmaciilor Sensiblu selectionate din intreaga tara, produsele dermocosmetice Apivita corespund pe deplin celor mai sofisticate cerinte in materie de ingrijire corporala. Cu o compozitie naturala cuprinsa intre 85% si 100%, produsele Apivita sunt recunoscute pentru efectele vizibil benefice pe care le au pentru trup, minte si spirit.

Pe parcursul celor 3 ani de colaborare, Apivita a devenit aliatul de incredere al tuturor celor care lupta pentru promovarea sanatatii si a frumusetii de lunga durata, lansand in România peste 20 de game.

In 2010, pe fondul unei piete a produselor naturale aflata in faza incipienta si in competitie directa cu numeroase branduri deja consacrate in materie de ingrijire corporala, demararea colaborarii dintre Sensiblu si Apivita a reprezentat o mare provocare si responsabilitate pentru echipa Sensiblu. Trebuia sa pozitionam si dezvoltam un brand renumit in strainatate, dar necunoscut in tara.

Citește și:

Astazi, la 3 ani de la introducerea in tara a primelor produse apartinand partenerilor nostri din Grecia, Apivita si-a castigat locul binemeritat printre produsele de top distribuite prin intermediul lantului nostru de farmacii ” declara Dan Nicolescu – Marketing Director Sensiblu.

Povestea de succes dintre Apivita si Sensiblu a inceput in urma cu 3 ani cand un studiu efectuat de Universitatea de Economie si Business din Atena a recomandat Sensiblu ca fiind partenerul ideal pentru extinderea brandului Apivita in Europa de Est. In 2010, aceasta recomandare a devenit realitate: Sensiblu, lantul de farmacii nr. 1 din Romania a incheiat un parteneriat cu Apivita, brandul nr. 1 de ingrijire naturala din Grecia.

De la lansarea sa in Romania, din 2010 si pana in prezent, Apivita a crescut in mod impresionant, fiind incercat de mii de clienti romani, care iubesc si au incredere in produsele noastre. Astazi, brandul Apivita poate fi gasit in farmaciile Sensiblu selectionate din intreaga tara si are o comunitate puternica de peste 18.000 de fani pe Facebook.

Citește și:

Un factor cheie pentru succesul Apivita in Romania a fost colaborarea stransa dintre cei 2 parteneri care s-a bazat inca de la inceput pe principiile unui adevarat parteneriat pe termen lung: viziune si obiective comune, incredere, transparenta, comunicare deschisa si lucru in echipa. Impreuna, ne pregatim acum urmatorii pasi, astfel incat Apivita sa devina cu adevarat un brand apreciat si de incredere pentru consumatorii romani” spune Christos Fragiadakis, EMEA Region Director Apivita.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.