Setari Cookie-uri

De 1 iunie: Evenimente care aduc copilaria inapoi!

Cum ne petrecem timpul pe 1 iunie?

Stii ce sa faci in acest weekend? GetLokal ne prezinta cele mai importante evenimente:

Vineri, 31 mai, expozitia „Sun Plaza - Locul mecanizat # 82” este un eveniment care isi propune sa te impresioneze printr-o instalatie de sculpturi mecanizate din carton ondulat, de dimensiuni impresionante ale artistului francez Bernard Lagneau.

Daca ai animal de companie sau iti doresti unul esti asteptat la Romexpo, la cea mai mare aglomerare de produse, servicii si evenimente dedicate acestora. Targul PetExpo e deschis pana pe 2 iunie.

Sursa: PetExpo.ro

Cartile, pe langa multe alte atributii, sunt instrumentul perfect pentru a-ti declansa imaginatia, creativitatea, pasiunea, libertatea, asa ca fugi repede la Bookfest 2013 si intalneste-ti scriitorii contemporani preferati. De asemenea, actorii Radu Beligan, Valentin Uritescu, Horatiu Malaele, Tamara Buciuceanu-Botez, isi lanseaza cartile si sustin sesiuni de autografe.

Citește și:

Frumoasa gradina de la J’ai Bistrot va fi umpluta cu eleganta si senzualitate de muzica electro-pop a parizienei Robi. Tanara artista si-a lansat primul album - L'Hiver et la joie - si are deja doua hit single-uri. Nu rata ocazia de a o cunoaste!

Sambata, 1 iunie. Testeaza-ti spiritul de aventura la campionatul de ciclism organizat in Parcul de Aventura Pheonix din padurea Cernica. Fondurile stranse din taxa de inscriere vor fi directionate in sustinerea serviciilor gratuite pentru copii cu autism si a familiilor lor. La acelasi test se inscrie si Vanatoarea de comori de la Gradina Botanica.

Pentru a-ti activa si mai usor copilul interior ia-ti fiica, fiul, nepotii, nepoatele, copiii prietenilor sau copiii vecinilor si du-te in Tara Copiilor la Muzeul Taranului pentru un schimb sanatos de invataturi si bucurii. Se anunta spectacole de teatru, ateliere creative si un targ pentru toata familia. Incearca si o plimbare prin Parcul Icoanei unde e Gradina cu Artisti.

Citește și:

Fetele cochetele sunt invitate la The Vintage Pub pentru Early Summer Edition a targului de designer si vintage – La Brocante.

Uncle Jeb te invita la “1 iunie pentru copii mari”. Ce trebuie sa faci e sa-ti iei niste jucarii si cel mai bun prieten si sa te lasi fotografiat in ipostaze de copil. Studioul se afla in spatele Pietei Romane, sedinta foto dureaza aproximativ jumatate de ora, iar fotografiile sunt gratuite.

Duminica, 2 iunie. Iubesti bucataria asiatica? Lucky you. Pana pe 7 iunie are loc Chinese Food Festival sub indrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai la Crowne Plaza.

Incheie calatoria copilareasca la concertul de muzica traditionala europeana PONTICE DE VARA sustinut de Trupa Pontice la Teatrul Odeon, unde ti se va canta la arborele ploii, vioara saracului, diverse fluiere si elemente de percutie.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.