Setari Cookie-uri

PPD Romania devine distribuitor oficial al Grupului Campari in Romania

Printre cele mai importante bauturi care fac parte din portofoliul grupului se numara Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka si Wild Turkey

comunicat de presa

PPD Romania, cel mai mare distribuitor de bauturi alcoolice importate premium si super-premium de pe piata, anunta ca a devenit distribuitorul oficial al Grupului Campari in Romania.

Printre cele mai importante bauturi care fac parte din portofoliul grupului se numara Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka si Wild Turkey, branduri pe care PPD Romania le va reprezenta pe piata locala.

Prin incheierea parteneriatului cu Grupul Campari, unul dintre jucatorii de top la nivel mondial din industria bauturilor alcoolice premium, ne bucuram sa ne extindem portofoliul cu marci care sunt deja foarte apreciate de consumatorii romani.

Portofoliul impresionant al Grupului Campari, impreuna cu expertiza puternica a PPD Romania pe piata locala, precum si prezenta extinsa in on si off trade, sunt atuurile principale care ne vor da oportunitatea de a exploata la maxim potentialul brandurilor care au primit numeroase distinctii la nivel international si deja indragite de romani.

Citește și:

Acest parteneriat este un pas strategic in dezvoltarea prezentei noastre in Romania", a declarat Nikos Xystouris, Director General PPD Romania.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.