Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S4 zoom - primul smartphone care ofera zoom optic 10x, pentru fotografii perfecte

Un dispozitiv revolutionar, GALAXY S4 zoom ofera cele mai bune functii ale unui smartphone de inalta performanta, dar si cele ale unui aparat de fotografiat de top

comunicat de presa

Samsung Electronics Co, Ltd. a anuntat astazi lansarea dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un dispozitiv puternic care combina eleganta celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4 cu o capacitate fotografica superioara.

Facand parte din familia GALAXY S4, GALAXY S4 zoom a pornit de la ideea de a crea un singur dispozitiv, care poate indeplini atat rolul unui smartphone de varf, cat si rolul unui aparat de fotografiat compact de ultima generatie.

Combinand zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS si blitz-ul Xenon cu cea mai recenta tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabileste noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

Samsung GALAXY S4 zoom reprezinta inca un pas inainte in modul in care Samsung lucreaza pentru a imbunatati viata clientilor nostri din intreaga lume,” a declarat DJ Lee, Presedinte si CEO, seful diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Citește și:

„Oamenii doresc sa capteze si sa distribuie momentele importante din viata lor la cea mai inalta calitate posibila, dar de multe ori nu au spatiul sau dorinta de a cara un aparat foto destinat acestui scop. GALAXY S4 zoom schimba acest lucru pentru totdeauna, combinand functionalitatea de top si conectivitatea GALAXY S4 cu o experienta fotografica de inalta calitate, specifica unui aparat foto compact. Rezultatul este cu adevarat ce este mai bun din ambele parti, fara compromis.”

O interfata noua revolutionara

Puteti face totul, fara sa ratati ceva, datorita revolutionarului Zoom Ring, un mod simplu si intuitiv de a accesa caracteristicile cheie GALAXY S4 zoom.

Cand va aflati in mijlocul unui apel telefonic si veti vedea ceva ce este trebuie neaparat impartasit, o rasucire rapida a Zoom Ring va activa functia In-Call Photo Share, permitandu-va sa fotografiati si sa distribuiti o imagine direct prin MMS catre orice persoana cu care vorbiti.

Citește și:

Pentru o navigare usoara a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch si functii Shortcut, oferindu-va acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery si Smart Mode, cu o simpla miscare a mainii.

Zoom Ring revolutioneaza, de asemenea, sistemele conventionale de control ale unei camere cu zoom.

Controlul optic digital al zoom-ului, care inlocuieste cadranele si butoanele traditionale, face dispozitivul mai usor de utilizat.

Precizia calitatii profesionale si usurinta de utilizare sunt accesibile cu doar o simpla miscare a mainii, facilitand realizarea imaginilor.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.