Setari Cookie-uri

Dove iti ofera momente de rasfat cu noua gama Dove Intense Repair prin lansarea aplicatiei de Facebook

Dove crede ca frumusetea vine din atentia acordata obiceiurilor zilnice de ingrijire a parului.

comunicat de presa

Astfel, a lansat pe pagina Dove de Facebook aplicatia „Ingrijirea intensa a parului tau” , pentru a te rasplati cu clipe de rasfat si ingrijire. Dove ti-a pregatit 10 premii speciale pentru ca tu sa te bucuri de un par frumos si sanatos cu ajutorul noii game Dove Intense Repair: 4 experiente de rasfat la Vila 23 Snagov si 6 game complete Dove Intense Repair (sampon, balsam, balsam-tratament si masca).

Scopul aplicatiei este de a te ajuta sa identifici micile slabiciuni in rutina ta zilnica de ingrijire a parului si de a-ti face apoi recomandari pentru a te bucura de frumusetea naturala a parului tau! Spalarea, uscarea, indreptarea, colorarea sau chiar perierea duc la pierderea cheratinei, proteina vitala care formeaza scutul natural de protectie a firului de par. Dove iti ofera desfatare si protectie pentru parul tau – acorda-i ingrijirea speciala pe care o merita si Dove te premiaza!

Citește și:

Intra in aplicatie in perioada 10 – 27 iunie 2013, alege varianta de raspuns, care ti se potriveste cel mai bine, la fiecare dintre cele 5 intrebari, completeaza formularul cu datele personale si te inscrii in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 10 premii speciale:

4 momente de rasfat Dove alaturi de specialisti in ingrijirea parului si sedinte foto realizate intr-o oaza de relaxare, departe de agitatia orasului - Vila 23 Snagov.

6 game complete Dove Intense Repair (sampon, balsam, balsam-tratament si masca)

Bucura-te de un par frumos si matasos cu noua gama Dove Intense Repair special creata pentru ingrijirea parului degradat.

Are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES ce repara firul de par la nivel celular in doar 2 saptamâni.

Foloseste la fiecare spalare samponul si balsamul Dove Intense Repair si o data pe saptamâna masca Dove Intense Repair pentru un par cu pâna la de 10 ori mai rezistent impotriva degradarii

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.