Setari Cookie-uri

Descopera puterea plantelor in noua gama Botanics

Secretele naturii, dezvaluite prin cele mai eficiente solutii de ingrijire a pielii

comunicat de presa

Incepand cu luna iunie, Boots lanseaza noua gama BOTANICS, adresata celor care cred in puterea regeneratoare a plantelor.

Concepute pentru toate tipurile de ten - uscat, sensibil, normal, gras sau cu imperfectiuni, noile produse BOTANICS nu contin ingrediente de origine animala, nu contin uleiuri minerale sau ceara de parafina, avand la baza principii organice clare care minimizeaza impactul asupra mediului si maximizeaza efectele benefice asupra pielii.

Gama BOTANICS ALL BRIGHT se adreseaza tenului normal/uscat si are ca ingredient principal floarea de hibiscus, considerata stimulatorul natural al frumusetii. Dupa numai doua saptamani de utilizare, pielea este perfect hidratata si mult mai luminoasa.

Gama BOTANICS SHINE AWAY reprezinta solutia naturii pentru tenul gras si predispus la imperfectiuni. Scoarta de salcie, cel mai bun agent natural de curatare, contribuie la reinnoirea celulelor pielii si previne aparitia cosurilor. 95% dintre consumatori au afirmat ca isi simt pielea echilibrata, cu o textura imbunatatita, iar porii au fost deblocati.

Citește și:

Botanics este prima companie de cosmetice care a colaborat cu Gradina Botanica Regala Kew din Londra pentru certificarea si evaluarea extractelor vegetale folosite pentru dezvoltarea noii game.

Claire BYRNE, Lider in Inovatie pentru Boots Botanicsdeclara: „Misiunea Boots a fost sa demonstreze ca ingredientele naturale sunt intr-adevar eficiente, iar specialistii in botanica au identificat acele proprietati din plante care contribuie la protectia si la reinnoirea pielii pentru a oferi acesteia un aspect tanar, catifelat si placut. Astfel, au readus studiul botanicii in laboratorul dedicat frumusetii.”

Bazandu-se deja pe o gama de produse extrem de credibila, Boots a investit ani suplimentari de cercetare si dezvoltare pentru a crea o noua gama BOTANICS, fara parabeni si fara uleiuri minerale.

Prof.Monique SIMMONDS, Director al Departamentului de Inovatie Kew declara: „Identificarea si autenticitatea extractelor vegetale nu este intotdeauna suficienta penrtu a crea un produs cosmetic eficient. Ingredientele active dintr-un produs trebuie sa fie stabile, prezente in proportii care pot face diferenta si trebuie sa provina dintr-o sursa sustenabila – BOTANICS a atins acest echilibru delicat dupa ani intregi de cercetare si colaborare.”

Citește și:

Noua gama BOTANICS este comercializata in Romania prin intermediul farmaciilor Sensiblu.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.