Setari Cookie-uri

Sfaturile Meli Melo: Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelarii de soare sunt, cu siguranta, accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei impatimite a modei.

Comunicat de presa

Tocmai din acest motiv, stilistii Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion, recomanda adoptarea unui stil indraznet in accesorizare, care sa tina cont mai putin de regulile de asortare. De aceea, potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care sa dea un aer unic tinutei, dar care sa ofere, in acelasi timp, protectia necesara impotriva razelor de soare.

"Imaginatia poate fi lasata libera in acest sezon, pentru a obtine combinatii interesante si indraznete de culori si forme. Totusi, din geanta nimanui nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare in stil retro, care pot fi combinati cu o tinuta vintage, cat mai lejera si feminina. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservati si ar aduce un accent chic oricarei tinute", a declarat Oana Lazar, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

Citește și:

Pentru a face alegerea potrivita in achizitionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important sa se tina cont de fizionomie.

Astfel, stilistii Meli Melo sunt de parere ca, in cazul unei fete ovale sunt potriviti ochelari cu lentile late, linie evidentiata cu precadere de modelele cu accente retro.

Ochelari de soare Animal Print - 29,99 lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.