Setari Cookie-uri

Evenimente de neratat in weekend

Oportunitatile de distractie sunt multe in acest wekend: festivaluri, concerte si evenimente de sezon.

Pe tot parcursul sfarsitului de saptamana ai parte de “Festivalul International de Folclor” care aduce traditia autentica in mediul urban prin muzica, dans si arta populara si care are loc in Parcul Cismigiu.

Festivalul “Namaste India” incurajeaza apropierea de incredibila cultura a Indiei prin spectacole de dans, muzica, literatura, fotografie, filosofie, artizanat si gastronomie la Muzeul National Al Satului.

La Casa Presei, Arenele Romane si Institutul Francez se desfasoara a treia editie “Backyard Weekend” in cadrul careia dansezi pe muzica celor de la Pillowtalk, Nouvelle Vague si Dub Fx si faci noi achizitii la targul fashion Absolutely Fabulous.

Aminteste-ti ca teatrele intra si ele in vacanta si profita de finalul de stagiune la “Festivalul Comediei Romanesti – festCo” al carui program complet il gasesti aici

Citește și:

Si tot vineri este prima zi a Festivalului Electric Castel de la Cluj care promite un weekend de poveste plin cu muzica buna si distractie garantata.

Sambata, 22 iunie, ai deschiderea “Targului de Ie Romaneasca” de la Galeria Alchemia in cadrul caruia vor fi expuse peste 200 de ii noi si vintage, toate lucrate manual. La Teatrul Odeon te bucuri vizual, auditiv si afectiv de spectacolul de dans “Un tango mas” regizat de Alexandru Dabija cu Razvan Mazilu si Monica Petrica, iar la Teatrul Bulandra ai minunatia de specatcol in regia lui Yury Kordonsky, “Casatoria” de Gogol.

Duminica, 23 iunie, la Galeria Saint Ink ai Filmaddict Shorts, o proiectie de scurt metraje romanesti, iar la Dianei 4 ai editia de iunie a targului Yard Sale.

Frumoasa sarbatoare a Sanzienelor se sarbatoreste la Scoala Centrala printr-o Sezatoare literara care implica lectrurarea nuvelei lui Eliade “In curte la Dionis” de catre actorii Andreea Mateiu si Tudor Aaron Istodor, muzica in spiritul romantelor interbelice si bluze traditionale romanesti.

Citește și:

La MTR e vernisajul expozitiei foto a Catalinei Flamanzeanu “Fotografie cu Ie” , iar la Galeria Galateca ai vernisajul expozitiei “Maiastra – povestea nespusa a iei” ce infatiseaza ia ca simbol identitar si obiect de arta. Tot despre spiritul romanesc vorbeste si spectacolul “Saraiman” care imbina dansul contemporan cu stand-up comedy, la Teatrul Odeon.

La Sala Palatului - Kaas chante Piaf - ai concertul Patriciei Kaas din turneul de promovare al albumului care comemoreaza 50 de ani de la moartea artistei Edith Piaf.

Weekend inspirat!

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.