Setari Cookie-uri

Pure Smile - un concept 100% natural de albire a dintilor

Stii ce se poarta vara asta? Zambetul alb, natural, stralucitor precum o perla, cea mai frumoasa si pura piatra pretioasa.

comunicat de presa

Pentru a-ti pune in valoare zambetul, cel mai de pret accesoriu, Pure Smile aduce pe piata din Romania produsul de succes folosit de vedetele americane, un gel natural pentru albirea dintilor, sigur si rapid.

Pure Smile se diferentieaza de majoritatea gelurilor de albit dintii, prin lipsa substantelor chimice precum peroxidul sau perboratul, ingredientele sale fiind 100% naturale.

Conceput sub atenta supraveghere a medicilor stomatologi, testat si aprobat de Food Drug Administration, precum si lipsa substantelor chimice, fac din Pure Smile un produs sigur si usor de folosit.


Mai mult, nu exista acele efecte secundare care se regasesc la majoritatea procedurilor de albire a dintilor cu ajutorul substantelor chimice, precum iritatiile la nivelul cavitatii bucale, distrugerea smaltului si/sau a radacinii dintilor, rani la nivelul gingiilor.

Citește și:

Natural, rapid si sigur

Formula unica a compozitiei Pure Smile foloseste ingrediente care sunt cunoscute pentru proprietatile de albire si care provin din materii prime, naturale, precum extractul de Aloe Vera, musetel, rodie, bicarbonatul de sodiu.

Fiind un produs 100% natural, Pure Smile este incadrat ca si procedura cosmetica, iar conform legislatiei Uniunii Europene, absenta peroxidului si perboratului din substantele de albire a dintilor, permite efectuarea procesului de albire in afara cabinetelor stomatologice si poate fi efectuat de orice persoana.

Procedura de albire este extrem de simpla. Te asezi comod pe un scaun/ fotoliu si verifici nuanta actuala a dintilor cu ajutorul mostrarului (optional se fac poze pentru a demonstra capacitatea de albire a gelului). Apoi, cu ajutorul servetelelor oferite in kit, se curata dintii pentru a indeparta orice resturi.

Citește și:

Asistenta / cosmeticiana aplica gelul pe gutiera, iar tu pozitionezi gutiera pe dinti. Se fixeaza ochelarii pentru protectie, se porneste lampa si se pozitioneaza capul lampii in fata dintilor. Dupa trecerea celor 15 minute, cu ajutorul servetelelor din kit se curata dintii. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima utilizare si ofera un grad de albire de pana la 9 nuante inca de la prima utilizare.

Procedeul de albire a dintilor poate fi efectuat si de femeile gravide. Nu este recomandata procedura de albire a dintilor pentru persoanele sub 18 ani. Procedura se poate repeta oricand se doreste, dar este recomandata de maxim 4 ori pe an.

Tratamentele Pure Smile se pot realiza in spa-uri si saloane cosmetice. Reteaua partenerilor Pure Smile se regaseste pe www.puresmile.ro

Pure Smile se adreseaza in mod direct spa-urilor si saloanelor de infrumusetare si aduce o valoare adaugata business-urilor din industria de infrumusetare, prin completarea listei de servicii oferite clientilor cu posibilitatea de albire a dintilor.

Citește și:

Acum nu mai ai niciun motiv pentru a nu-ti purta cu naturalete cel mai de pret accesoriu.

Zambeste!

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.