Divertiland lanseaza pachete speciale pentru familii, copii si grupuri in zile speciale

Divertiland lanseaza pachete speciale pentru familii, copii si grupuri in zile speciale
Kudika
2 Iulie 2013

Divertiland isi asteapta clientii cu tarife reduse in zilele de luni, porti deschise pentru copii in fiecare marti si pachete speciale pentru familii si grupuri

comunicat de presa

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti, lanseaza pachetele speciale pentru familii si grupuri, alaturi de oferte pentru zile speciale.

Astfel, de luna aceasta, familiile cu copii si grupurile beneficiaza de reduceri semnificative la biletele de acces, fata de preturile obisnuite.

In functie de numarul membrilor si al copiilor, familiile au acces in timpul saptamanii cu preturi incepand de la 80 de RON, iar in weekend cu preturi incepand de la 130 RON.

Pentru grupurile de studenti si elevi, Divertiland lanseaza trei optiuni de pachete, disponibile in fiecare saptamana, de luni pana vineri. Divertiland 10, Divertiland 15 si Divertiland 20 ofera acces grupurilor formate din 10, 15 sau 20 de persoane, cu tarife ce pot cobori cu pana la 33% fata de preturile individuale.

Seria ofertelor pentru zile speciale este deschisa de luni, cand Divertiland organizeaza Happy Monday. In aceasta zi, dupa ora 16:00, accesul in parc costa doar 30 RON, iar clientii primesc in acest pret doua vouchere cu care, in functie de varsta, isi pot achizitiona fie doua cocktailuri, fie doua sucuri naturale de la oricare dintre barurile din Divertiland.

In zilele de marti, copiii sub 1,20 m au intrarea libera pe tot parcursul zilei.

Pentru familii, luna iulie inseamna inceperea pregatirilor de vacanta, iar pentru studenti si elevi inseamna terminarea unui an de scoala si inceperea distractiei.

Pornind de la aceste realitati, ca si in urma analizei structurii de clienti, s-au realizat pachete speciale pentru varful sezonului si pentru cei care doresc sa se bucure de distractie de calitate chiar la ei in oras, sau sa isi inceapa bronzul pentru vacanta cea mare”, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager Divertiland.

Divertiland isi asteapta vizitatorii cu atractii unice, precum piscina cu valuri, Lazy River, cele mai rapide si mai abrupte tobogane, zone VIP si zone pentru copii, precum si cu mai multe restaurante cu mancare pregatita de bucatarii parcului.

Divertiland isi deschide portile in fiecare dimineata la ora 10.00, toboganele functioneaza intre orele 11.00 si 18.00, in timp ce restul piscinelor raman deschise pana la ora 20.00.

Divertiland este o destinatie de top pentru bucurestenii aflati in cautarea unui loc in care sa-si petreaca zilele de vara, dar si pentru locuitorii oraselor din apropiere, precum Pitesti sau Giurgiu, care pot ajunge in acest loc foarte usor.

Transportul este disponibil pentru clienti, mod gratuit, prin intermediul unor microbuze care pleaca din 30 in 30 de minute de la Turbomecanica, in zona Pacii din Militari, la Divertiland si inapoi.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri