Setari Cookie-uri

TRENDS by Adina Buzatu a incheiat Feeric Fashion Show

Stilistul Adina Buzatu a pregatit pentru Feeric Fashion Days un concept surprinzator si plin de culoare.

comunicat de presa

Aceasta demonstreaza ca moda trebuie sa fie inteleasa si abordata cu creativitate, nonsalanta si indrazneala.

Tinutele original stilizate din cele 52 de branduri internationale aflate in portofoliul TRENDS by Adina Buzatu se adreseaza unui public cu spirit liber, indiferent de stilul de viata al fiecaruia.

Originalitatea conceptului a fost sustinuta si de muzica live interpretata de Gabriel Popescu (vioara si dirijor), Ciprian Oprea (contrabas) si Petre Vitelar (acordeon), membri ai Ansamblului Cindrelul Junii-Sibiu, dar si de prezenta a trei modele feminine imbracate in tinute masculine, accesorizate cu elemente de inspiratie gipsy, care au adus un plus de culoare si dinamism.

„Ma bucur ca, la fel ca in fiecare an, am fost alaturi de publicul sibian caruia i-am pregatit o colectie din piese vestimentare TRENDS, stilizate special pentru acest eveniment. Piesele vestimentare aflate in portofoliul TRENDS sunt versatile si pot fi combinate astfel incât sa poata fi obtinute, de fiecare data, tinute complet diferite.

Citește și:


Cu fiecare colectie si prezentare incercam sa le aratam barbatilor din România ca cele mai importante lucruri in alegerea unei tinute sunt calitatea produselor si atentia cu care acestea sunt realizate, ca o garderoba adevarata se construieste in timp, cu piese versatile si creative ”,
declara Adina Buzatu.

Adina Buzatu este promotorul unui concept original in moda masculina. TRENDS imbina calitatea exceptionala a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat in functie de personalitatea, aspectul fizic si modul de viata al fiecarui barbat dornic de o imagine corecta.

Astfel, la Sibiu, costumele Messagerie si Sand, cât si sacourile Royal Hem au fost insufletite de imprimeurile florale in culori vibrante de la Paul and Joe.

Tinutele au fost personalizate prin accesoriile din matase naturala precum batiste, papioane si esarfe de la Calabresse si Ascot. Bretelele Albert Thurston si pantofii de manufactura de la Ortigni si Raparo au demonstrat, inca o data ca detaliile fac diferenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.