Setari Cookie-uri

Summer Art Salon 2013 continua la Bucuresti in acest weekend

Salonul reuneste lucrarile a numerosi artisti ce vor putea fi admirate timp de doua saptamani la Europa Royale Hotels si Galeria Saint Ink din Bucuresti

comunicat de presa

Comunitatea de arta va invita sa participati la intalnirea cu artistii Summer Art Salon, un manifest de amploare dedicat artei, ce va avea loc in Bucuresti, sambata 13 iulie, ora 19.30.

Artisti participanti:

Galeria Saint Ink: Ioana Harjoghe Ciubucciu, Aida Radu, Ioana Mandru, Camelia Sirli;
Europa Royale Hotel: Margareta Anton, Sorin Cantabine, Boboc Daniel, Irina Dragomir, Mihaela Galenski, Simona Mahu, Daniel Munteanu, Lily Popa, Amalia Suruceanu;

Dupa vernisajul plin de sarm de la Sinaia - Vila Camelia, din 6 iulie 2013, deschiderea Summer Art Salon continua la Bucuresti in doua locuri: Galeria Saint Ink si Europa Royale Hotels.

Seara de deschidere a salonului incepe la Europa Royale Hotels, unde vizitatorii vor putea admira lucrarile de pictura si grafica a 9 artisti si continua la Galeria Saint Ink cu ciclul Home al Ioanei Harjoghe Ciubucciu, o serie de colaje si desene urbane precum si o instalatie foto.

Citește și:

Summer Art Salon este un manifest al artei active si spontane care transforma orice spatiu intr-o adevarata galerie de arta. Expozitiile au caracter nomad, incercand sa populeze cat mai multe spatii conventionale si sa le transforme in galerii temporare.

Aida Radu

Sorin Cantabine

Ioana Mandru

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.