Setari Cookie-uri

Meli Melo: Trendurile verii in materie de palarii si accesorii de par

Accesoriile de par indraznete, colorate sau cu aplicatii florale, se afla in topul tendintelor din aceasta vara iar palariile nu trebuie sa lipseasca din garderoba estivala

comunicat de presa

Meli Melo Paris, liderul pietei locale de retail de bijuterii si accesorii fashion din România, prezinta tendintele din acest sezon in materie de palarii si accesorii de par.

In ceea ce priveste accesoriile de par pentru sezonul estival, se poarta atât bentitele si agrafele in stil hippie, cu aplicatii florale, cât si cele indraznete, in culori vesele sau cu elemente metalice”, a declarat Oana Lazar, Marketing Manager al Meli Melo Paris, care a adaugat ca alegerea depinde de stilul personal al fiecareia.

Accesoriile de par completeaza perfect orice tinuta de vara. Astfel, daca este vorba de una de plaja, sunt recomandate bentite cu snur lung si aplicatii florale, pentru un look hippie. In cazul participarii la un eveniment, accesoriile cu aplicatii stralucitoare sau metalice, insa totodata discrete, transforma complet tinuta.

Citește și:

Modelele de palarii ce se poarta in acest sezon depind si ele de stilul fiecarei femei. Astfel, celor romantice si visatoare li se potrivesc palariile cu boruri largi, in timp ce femeile pragmatice, aflate tot timpul in miscare, pot opta pentru o palarie in stil masculin, cu boruri mai mici.

„Palariile pot fi asortate foarte usor. De exemplu, o rochie vintage poate fi accesorizata cu o palarie cu bor larg, in timp ce o tinuta sic de vara poate sa fie insotita de o palarie cu bor ingust si funda”, a mai spus Oana Lazar.

Combinatii indraznete, culori in tendinte

Accesoriile pentru vara nu se rezuma insa la bentite, agrafe si palarii. Toate acestea pot fi asortate la rândul lor, in functie de gusturi si de ocazie, altor accesorii, cum ar fi colierele sau bratarile.

O palarie spectaculoasa va face intotdeauna echipa buna cu un set de bratari statement, iar o bentita cu detalii florale poate fi asortata unui colier la baza gâtului. Totul tine de imaginatie”, este de parere reprezentanta Meli Melo Paris.

Citește și:

Pe langa culorile indraznete - portocaliu, verde sau albastru electric - in colectiile de palarii si accesorii de par Meli Melo Paris se regasesc si culorile neutre, cum ar fi alb, crem sau gri. Imprimeurile variaza si ele, de la cele florale, pâna la buline de diverse dimensiuni sau dungi in stil navy.

In aceasta perioada clientele Meli Melo Paris au acces la toate aceste accesorii la preturi promotionale de -50%.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.