Setari Cookie-uri

O vara inspirata de Arctic

Vara aceasta poti sa iesi in evidenta prin combinatii vestimentare, texturi si cromatici neasteptate.

comunicate de presa

Indiferent daca te imbraci intr-o rochie din bumbac roz aprins sau o bluza de matase verde-turcoaz, trebuie sa ai grija de un singur lucru: ca hainele tale sa arate impecabil.

Si de acest lucru se ocupa Arctic! In timp ce tu iti alegi hainele si culorile care se potrivesc cel mai bine personalitatii tale si starii tale de spirit, masina de spalat Arctic AFD1200A+ din gama Arctic TET are grija sa iti ofere optiuni de spalare adaptate stilului tau vestimentar si de viata.

Cu ajutorul programelor de spalare personalizate, „Delicate” si „Culori inchise”, ce utilizeaza temperaturi scazute si miscari usoare, tesaturile si culorile hainelor tale sunt protejate si arata impecabil chiar si dupa spalari repetate.

In plus, daca ai un stil de viata activ, programul „Sport” este alternativa perfecta ce iti ofera confort si mai mult timp liber. Indiferent de garderoba, programele „Economic 20°” si „Improspatare” garanteaza un consum optim de apa si energie, determinand economii substantiale de timp, dar si de bani.

Citește și:

Vara aceasta lasa-te inspirata de electrocasnicele Arctic!

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.