Setari Cookie-uri

Ia-ti vacanta de la curatenie cu noul aspirator-robot NaviBot CornerClean de la Samsung!

NaviBot CornerClean de la Samsung, cea mai noua tehnologie dezvoltata pentru aspiratoarele-robot cu vaccum.

comunicat de presa

Vara aceasta ai un ajutor de nadejde la curatenie si poti petrece mai mult timp liber cu cei dragi, datorita aspiratorului-robot NaviBot CornerClean de la Samsung, cea mai noua tehnologie dezvoltata pentru aspiratoarele-robot cu vaccum.

Faci curatenie de doua ori mai repede, pentru ca datorita tehnologiei Samsung, nu mai este nevoie sa aspiri inca o data cu un aspirator clasic dupa curatarea suprafetelor cu aspiratoarele-robot. Asadar, vara aceasta castigi timp pretios pentru a-l petrece cu cei dragi, relaxandu-va si distrandu-va in aer liber, in locurile voastre preferate!

Noul NaviBot devine cel mai mare suporter al timpului tau liber, asigurand cea mai inalta eficienta in curatare prin intermediul tehnologiei inteligente.

Facilitatea POP-OUT™ Brush si sistemul Visionary Mapping™ Plus sunt completate de un design minimalist si elegant si de existenta unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorita caruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanta nemaiintalnit pana acum.

Citește și:

Mai mult, NaviBot te ajuta si sa castigi timp pentru tine, pe care care il poti petrece linistita la shopping, gasind casa perfect curata atunci cand te intorci acasa!

Vei aprecia cu siguranta flexibilitatea si usurinta de utilizare pe care aspiratorul-robot de la Samsung ti le ofera, fara sa simti nevoia de a aspira inca o data cu ajutorul unui aspirator obisnuit zonele dificil de curatat. NaviBot te ajuta sa mentii casa curata fara niciun efort, fiind cea mai potrivita solutie pentru tine.

Datorita tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung, aspiratorul-robot NaviBot este capabil sa genereze o harta inteligenta a suprafetelor casei si, de asemenea, poate sa se reincarce in mod automat, fara a mai fi nevoie de vreo actiune din partea ta.

Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o camera video performanta care inregistreaza imagini ale suprafetelor din vecinatate cu o viteza de 15 cadre pe secunda, pe care le foloseste apoi pentru a recrea o harta inteligenta a casei tale.

Citește și:

Versiunea imbunatatita a senzorilor robotului NaviBot ii creste capacitatea de a identifica obiectele aflate in drum, motiv pentru care nu va trebui sa te ingrijorezi ca robotul s-ar putea bloca in vreun obiect uitat pe jos prin casa.

Datorita acestei tehnologii inteligente, NaviBot va identifica singur cea mai eficienta ruta pentru curatarea tuturor spatiilor din casa.

Daca in timp ce aspira ramane fara baterie, robotul se intoarce automat la sursa de electricitate pentru a se incarca.

Iar daca robotul s-a descarcat inainte de a termina aspirarea tuturor suprafetelor, va sti sa se intoarca in locul in care s-a oprit.

Designul compact si dimensiunile reduse ale aspiratorului-robot NaviBot CornerClean ii cresc performanta de curatare chiar si in spatii greu accesibile, cum e cazul colturilor, si ii da posibilitatea de a trece peste zone mai dificile, precum pragurile usilor sau dedesubtul mobilei.

Citește și:

Datorita modului inteligent in care este proiectat, NaviBot poate intra si in spatii mai joase decat 80 de milimetri, iar rotile pe care le au incorporate ii ajuta sa treaca usor peste pragul usilor. De asemenea, aspiratorul-robot este dotat cu o perie mai lata pentru a avea o putere mai mare, viteza si profunzime in curatare.

Toate acestea pentru ca tu sa iti poti petrece cat mai mult timp cu cei dragi, bucurandu-te de zilele calde de vara si de fiecare raza de soare.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.