Kudika
19 Iulie 2013

OSHO, primul restaurant-macelarie din Romania

comunicat de presa

Restaurantul imbina gustul perfect al preparatelor din carne sau din peste proaspat cu atmosfera relaxanta a restaurantului, intr-o experienta gourmet desavarsita.

Carnea de la cele mai bune rase de vite din lume precum Limousine, Black Angus sau Wagyu, este maturata conform retetelor proprii. Procesul complex de maturare folosit de OSHO necesita un echilibru perfect intre timp, temperatura si umiditate, acesta fiind si secretul gustului perfect si unic al carnii de vita OSHO.

Pestele proaspat si fructele de mare de la OSHO Fish sunt selectate cu grija, de trei ori pe saptamana, de catre expertul OSHO care le cumpara la 4 dimineata din Spania, paradisul pestelui.
Alaturi de mezeluri apreciate din Spania si Italia, in meniurile OSHO se gasesc si vinuri speciale din Romania, Franta, Italia sau Lumea Noua.

Iosif Stefanescu, Chef OSHO Steak, recomanda din noul meniu OSHO exceptionalele Wagyu New York, preparate din cea mai cunoscuta rasa japoneza Wagyu, care sunt crescute in conditii speciale, fara stres, masate zilnic, cu muzica ambientala si hranite cu cereale, fibre, fructe si bere, aromatale Black Angus Ribeye, delicatese precum Bison Ribeye sau specialitatile cum ar fi Royal Osho Burger, cu foie gras.

Marcos Antonio Cano Ruiz, Chef OSHO Fish, recomanda pentru aceasta vara faimosul Jamon Pata Negra dar si savuroasele platouri Boiled Marsicada, cu creveti si languste sau trilogia Seafood, cu caracatita, creveti si midii sau caracatita si tonul pe gratar.

Iscusinta bucatarilor OSHO a fost savurata si de personalitati internationale precum: Sharon Stone, Nicolas Cage sau membrii Buena Vista Social Club.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: