Setari Cookie-uri

Urmeaza trendul tinutelor in contraste doar cu NIVEA Deo Invisible for Black&White!

Albul ramane alb. Negrul ramane negru.

comunicat de presa

2013 este fara doar si poate anul contrastelor. Anul in care sunt permise si chiar incurajate combinatii de culori tari, tinute din materiale fine si dure deopotriva, mixuri de bijuterii delicate si accesorii supradimensionate, toate cu scopul declarat de a oferi tinutei originalitate.

Din vartejul contrastelor nu puteau lipsi tinutele alb si negru, o alegere potrivita indiferent de context. Pleci la birou, la plaja sau iesi sa te distrezi?

Mizeaza pe alb si negru. Rochite vaporoase, pantaloni scurti, blazere all white sau imprimeuri cu forme geometrice – optiunile sunt nelimitate cand vine vorba de nonculori.

Mai ai nevoie doar de protectie si de prospetime, iar cu gama de deodorante NIVEA Invisible for Black&White albul ramane alb, iar negrul ramane negru pentru mai mult timp! Astfel, nu numai tu vei fi protejata, ci si hainele tale preferate.

Citește și:

Deodorantele din gama NIVEA Invisible for Black&White ofera protectie impotriva transpiratiei timp de 48 de ore, nu lasa pete albe pe hainele de culoare inchisa si previn aparitia petelor galbene pe hainele de culoare deschisa.

Formula inovatoare este valabila si in cazul hainelor colorate ce vor fi protejate de aparitia petelor inestetice. Astfel, indiferent daca vei opta pentru tinute in contraste din culori puternice sau nonculori, hainele tale vor arata impecabil.

In plus, deodorantele contin un parfum delicat ce te ajuta sa te bucuri de senzatia de prospetime o zi intreaga. Produsele nu contin alcool si coloranti si au o toleranta la nivelul pielii demonstrata dermatologic.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.