Setari Cookie-uri

Danone introduce un nou iaurt de baut in 12 sticlute de colectie

Danonino iaurt de baut cu fructe, imbogatit cu Ca si vitamina D pentru oase puternice.

Comunicat de presa

Vara aceasta, special pentru copii, Danone lanseaza Danonino iaurt de baut in doua variante: cu piure de capsuni si banane. Adaptat nevoilor si dorintelor celor mici, noul iaurt gustos se gaseste in 12 sticlute de colectie. Acestea vor aduce bucurie celor mici, prezentându-l pe Dino calator, imbracat in costume traditionale din tari precum: China, Mexic, Turcia sau India.

Copiii invata prin joaca si pentru miscare au nevoie de oase puternice. Noul Danonino iaurt de baut este o alegere potrivita pentru copii, deoarece contine calciu si vitamina D, pentru o absorbtie crescuta, astfel incât micutii sa se dezvolte cu oase puternice. In plus, datorita ambalajului practic si compact, noul Danonino iaurt de baut poate fi consumat oriunde si oricând.

"Danonino este un brand cheie in portofoliul nostru, reprezentând startul calatoriei consumatorilor alaturi de Danone. Copiii iubesc noutatile si pe Dino si de aceea le oferim in permanenta ocazii de a invata jucându-se. Cele doua noi variante Danonino au un gust foarte bun si sunt ambalate in sticlute captivante, care vor strârni cu siguranta interesul celor mici si le vor stimula imaginatia", declara Anca Stroe, Director de Marketing, Danone SEE.

Citește și:

Danonino este special dezvoltat pentru copii, fiind un produs echilibrat din punct de vedere nutritional. Danonino este bogat in calciu si vitamina D, nutrienti care contribuie la procesul de crestere si dezvoltare armonioasa a oaselor.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.