Setari Cookie-uri

O zi de lectura in parc

Sa va luati de acasa o paturica si cate o carte pentru fiecare si sa veniti sa va bucurati de relaxare, aer curat si o carte buna?

Comunicat de presa

Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, ONG care sustine educatia timpurie si lectura ca mijloc de relationare intre parinti si copii, organizeaza sambata de la 10.00 la 19.00 O zi de lectura in parc, la Roata Mare in Herastrau.

"Ne dorim sa umplem o pajiste de oameni, familii, care stau si citesc. Aceasta este ambitia noastra. Nu e un eveniment comercial, nu vindem nimic, ba chiar daruim limonade reci celor care citesc" spune Carmen Lica, Director Executiv Centrul Step by Step.

In cadrul evenimentului vor fi ateliere de educatie prin teatru cu Compania RepliKa (10.00-13.00) si chiar o piesa de teatru "Muzicantii din Bremen" (17.00-18.00).

O zi de lectura in parc este un proiect aflat la prima editie si este o extensie a targului de carte pentru copii miniLibri, ai carui sponsori au fost in acest an Orange si Volksbank.

Citește și:

"La Orange sustinem investitia in educatie si credem ca aceasta trebuie inceputa inca din primii ani de viata. Jocurile si lectura contribuie la dezvoltarea armonioasa a celor mici si, in acest sens, punem la dispozitia copiilor si parintilor servicii si aplicatii inovatoare, menite a incuraja explorarea lumii fascinante a povestilor si in mediul digital" a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager la Orange Romania.

"La Volksbank incurajam lectura ce innobileaza sufletul si mintea! Initiativa a pornit dintr-o necesitate actuala: aceea de a starni entuziasmul si motivatia pentru lectura, interesul pentru descoperire si imaginatie in randul prescolarilor si scolarilor", declara Alexandra Frunza – Sef Departament de Comunicare si PR din cadrul Volksbank Romania.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.