Setari Cookie-uri

Samsung introduce o noua linie de design pentru masinile de spalat Samsung Eco Bubble

Finisajele metalice alaturi de dimensiunile reduse transforma masina de spalat Samsung Eco Bubble in aliatul ideal pentru rezultate perfecte

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria produselor electrocasnice digitale, lanseaza pe piata din Romania o noua versiune eleganta a masinii de spalat Samsung (Slim Model WF60F4E5W2X), care ofera o performanta de neegalat, usurinta in utilizare, durata de viata extinsa si consum redus de energie, toate reunite sub un design premium cu linii uimitoare si dimensiuni reduse.

Noua versiune introduce un finisaj elegant cu accente de inox si linii argintii, care va complimenta interiorul oricarei locuinte.

Alaturi de design-ul elegant, noul model Samsung Eco Bubble le ofera utilizatorilor dimensiuni mai reduse (60X40X85 cm), adaptandu-se cu usurinta in spatiile mici. Pentru a raspunde exigentelor utilizatorilor, noul model Samsung Eco Bubble ofera o capacitate de spalare de 6 kg.

„Noua gama Samsing Eco Bubble Slim aduce nu numai ultimele inovatii tehnologice, ci si un stil de viata „smart”. Astfel, noua gama de masini de spalat Eco Bubble iti curata hainele eficient la o temperatura scazuta, evitand deteriorarea acestora, economisind in acelasi timp energie.

Citește și:

In plus, aceasta se integreaza perfect in locuinta ta, avand un design elegant, cu finisaje metalice”, a declarat Claudiu Lapadat, Seful diviziei Home Appliances in cadrul Samsung Electronics Romania.

Datorita inovatiei tehnologice prezentate de Samsung Eco Bubble, tesaturile vor fi perfect protejate. Combinatia miscarii de rotatie cu apa fierbinte a fost mult timp un rau necesar pentru a obtine rufe curate, dar a rezultat intr-o deteriorare mai rapida a tesaturilor si intr-un consum crescut de energie.

Noua tehnologie Eco Bubble a Samsung schimbat acest lucru, datorita rezultatelor excelente in procesului de spalare cu apa rece si a potentarii efectului detergentului care este transformat in bule de spuma.

Mai precis, aceasta tehnologie utilizeaza un generator de spuma, care este pornit la inceputul ciclului normal de spalare.

Citește și:

Acesta injecteaza aer in apa rece folosita, dizolvand si activand detergentul, care penetreaza mult mai rapid rufele din cuva.

Spuma intra astfel in contact cu fiecare tesatura, fiind o solutie mult mai eficienta de spalare a rufelor la temperaturi joase si economisind, in acelasi timp, energie.

O alta caracteristica ce ridica gama de masini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanta este rezistenta ceramica, dezvoltata special pentru a preveni acumularile de calcar si a mentine eficienta energetica pentru mai mult timp.

De asemenea, eventualele probleme din timpul unui ciclu de spalare pot fi analizate cu ajutorul Smart Check, o aplicatie ce poate detecta si diagnostica erorile pe care le poate da masina de spalat.

Utilizatorul are acces la solutii de rezolvare rapide si usoare prin intermediul unui smartphone, eliminand astfel nevoia chemarii unui instalator de fiecare data cand masina de spalat are o problema.

Citește și:

Setarile specifice ale ciclului de spalare permit eliminarea tuturor petelor. „Stain away” este programul ideal pentru indepartarea unei o game largi de pete, precum cacao, vin, rosii, ruj, sange, iarba si altele.

Cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, aceste tipuri de pete sunt inlaturate eficient in timpul unui singur ciclu de spalare.

Noile modelele de masini Samsung disponibile de piata pot fi achizitionate la pretul recomandat de 1.999 RON.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.