Setari Cookie-uri

Hai la Urban Fair!

Eventul se desfasoara pe tot parcursul weekendului la Trafalgar Pub

Vineri are loc primul targ care promoveaza exclusiv cultura urbana. Eventul se desfasoara pe tot parcursul weekendului la Trafalgar Pub, care isi va redecora peretii terasei printr-un Graffiti Live Session realizat de Sweet Damage Crew.

Sambata, pe 27, fotografii isi dau intalnire cu ajutorul Photosetup, intalnire cu tema FineArt Photography din Tete-a-Tete, Herastrau.

Fashionistele sunt rasfatate cu professional make up & hair styling "How to pose" tips & tricks, piese din garderoba AIUREALAND by Atelier A!UREA si CDS si alte surprize asemanatoare la Photo Shooting Privee: PIN UP STYLE!

Cei interesati de povestile captivante ale cladirilor, ale gradinilor si teatrelor de vara din Bucuresti pot participa la turul ghidat gratuit "Cu bastonul prin Bucuresti", oferit de ARCEN.

Pasionatii de zbor si spectacole aeriene au parte de cel mai mare show aerian din Romania – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition pe Aeroportul Baneasa.

Citește și:

Noaptea, petrecaretii se racoresc la piscina, pe nisip, intre palmieri, pe ritmuri de tropical jazzy disco in locul special numit La Plage din Otopeni (transportul gratuit e asigurat de microbuze din sfert sin sfert de ora) .

Duminica, 28 iulie, ai expozitie de neratat: Expo Street Delivery 2013 care isi expune fotografiile pe strada, pe peretii magazinului Foto Hobby.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.