Setari Cookie-uri

Alimenteaza-ti visul si traieste super experiente cu Rompetrol!

Rompetrol continua traditia campaniilor sezoniere si lanseaza promotia "Alimenteaza-ti visele".

Comunicat de presa

Participantii pot castiga excursii pentru doua persoane in Statele Unite ale Americii, Germania si Africa de Sud sau contravaloarea acestora in bani, precum si numeroase premii oferite zilnic.

In perioada 1 iulie – 15 septembrie 2013, clientii care alimenteaza carburant din benzinariile Rompetrol din toata tara sau care achizitioneaza produse de orice tip din magazinul-restaurant Hei, din cadrul retelei Rompetrol sau magazinele statiilor Partener Rompetrol participante la promotie in valoare minima de 50 RON, pot castiga numeroase premii.

Premiile prin care Rompetrol isi recompenseaza clientii poti fi garantate, instant (acordate in baza momentelor norocoase) sau prin tragere la sorti.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii au la dispozitie mai multe modalitati. Acestia pot trimite prin SMS codul de pe bon, alaturi de textul "Star" pentru excursia din Statele Unite ale Americii, "Pilot" pentru Germania sau "Explorator" pentru Africa de Sud.

Citește și:

Inscrierea se poate face si online, prin completarea unui formular disponibil pe website-ul www.rompetrol.ro/promo. Marii castigatori ai excursiilor vor fi desemnati prin tragere la sorti, iar pentru validarea si ridicarea premiilor este necesara pastrarea bonurilor.

Pe langa marile premii, participantii la promotia "Alimenteaza-ti visele!" pot castiga garantat 100.000 de cartele oferite de Vodafone, si zilnic cate 3 pachete Vodafone Smart Mini oferite instant. Pachetele Vodafone Smart Mini sunt compuse din telefonul Vodafone Smart mini, servicii Vodafone in valoare de 18 euro si acces nelimitat la muzica, TV si jocuri timp de 3 luni de la data activarii.

Pentru detalii despre regulamentul promotiei, accesati www.rompetrol.ro

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.