Setari Cookie-uri

GetLokal iti spune ce evenimente au loc in weekend

Getlokal, ghidul tau pentru cele mai fierbinti evenimente din oras

Vineri, incepe Festivalul Strada Armeneasca unde poti afla despre traditiile si obiceiurile poporului armean. Dansuri traditionale, muzica armeneasca, ateliere de caligrafie si dansuri, prelegeri, filme si expozitii foto sunt de gasit pe Str. Armeneasca.

Boheme Cafe&Bistro iti propune o aparitie performativa pe acoperis cu titlul - Tot ce stim e la timpul trecut-, in timp ce La Plage iti ofera un event marca Bipolar cu un line-up format din Cocoon, Frank Lorber si Sante.

Sambata, PrioriTea te racoreste cu limonada, te imbogateste cu creatii handmade si te hraneste cu paste delicioase, iar in gradina racoroasa de la Green Hours gasesti bijuterii, margele, genti, haine si obiecte de decor interior unicate la targul de creatie GreenFair. Tot in zona handmade, vintage, bio e si Fashion (F)Estival, targ pregatit sa reinventeze universul feminin oferind sedinte de make-up & hair-styling si care e gazduit de La Historia de Sudamerica.

Citește și:

Daca ai chef sa te plimbi cu bicicleta si sa mai fii si premiat cu una noua, Roaba de cultura si Unica te asteapta la Summer Bike Fiesta.

Noaptea se scurge spre dimineata pe marginea piscinei de la Daimon Pool Club la Local Ghatering sau la cel mai mare rooftop party din oras, pe acoperisul Showroom-ului Reanult, pe mixurile lui Oliver Koletzki.

Duminca, tinta principala e concertul de promovare al celui mai recent album Joe Cocker - Fire it up de la Sala Palatului.

Poti de asemenea sa dai o fuga pana-n inima Bucegilor care e animata weekendul acesta de Padina Fest.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.