Setari Cookie-uri

Start reduceri de sezon la Experiment Point

Ultima luna din vara, marcheaza inceputul perioadei de reduceri in concept-store-ul Experiment Point.

comunicat de presa:

Piese din colectiile a nu mai putin de 17 branduri de nisa, reunite in magazin, pot fi achizionate in perioada 5 august-18 septembrie, cu discount-uri cuprinse dintre 20% si 50%.

Twin-Set, Numph, Kiesel, Charles Philip Shanghai, Superga, Nice Things by Paloma S, 3rd floor sau Numph se numara printre brandurile care merita cu prisosinta adoptate in garderoba cotidiana si descoperite in preambulul noului sezon.

Cardiganele lejere, desuurile dantelate sau rochiile din lana fina/bumbac cu decupaje sau insertii speciale semnate Twin Set, se prezinta drept investitii perfect valabile menite sa revitalizeze zona pieselor de baza si sa o infuzeze cu un aer proaspat si contemporan, departe de schemele unice de design. Din colectia Numph aferenta sezonului in curs, pot fi retinute rochiile maxi din cel mai fin bumbac, t-shirt-urile cu imprimeuri vesele sau motive inspirate din mediul natural, ideale pentru escapadele programate pentru ultimele weekend-uri insorite.

Citește și:

Balerinii cu fluturi multicolori, animal print sau elemente botanice stilizate, ce poarta amprenta inconfundabila Charles Philip Shanghai, un brand care se bucura de apreciere atat in marile department store-urile din capitalele modei, cat si in boutique-uri high-end, se pot constitui in pretexul unei tranzitii lente, insa extrem de chic spre noul sezon, purtand inca cu sine cateva dintre cele mai dragi capitole ale verii.

Tenisii Superga exprima cu prisosinta aerul urban, integrandu-se perfect in peisajul oricarei metropole, fie ca sunt adoptati in culori neutre, pentru un look relaxat si cool, fie ca sunt integrati in cea mai simpla tinuta cu putinta, in variantele grafitti, neon sau cu irizatii metalice.

Nice Things by Paloma S reda pofta de calatorii in tinuturi indepartate, gratie imprimeurilor originale dispuse pe rochii clean cut, pantaloni lejeri, topuri sau cardigane, iar gentile 3rd floor realizate manual din piele sunt suficient de incapatoare incat sa adaposteasca agendele, iPad-urile, castile si intreg arsenalul de device-uri necesare derularii activitatilor zilnice.

Citește și:

Start reduceri de sezon la Experiment Point = start regandirii garderobei intermediare vara/toamna!

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.