Setari Cookie-uri

SuperJeans of Sweden, cu o colectie limitata pentru femei

SuperJeans.ro lanseaza in exclusivitate brandul SuperJeans of Sweden, cu o colectie limitata pentru femei

comunicat de presa

5 august inseamna lansarea oficiala, a brandului Super Jeans of Sweden, inRomania, exclusive pe magazinul online de blugi www.SuperJeans.ro. Veti putea descoperi o prima colectie limitata, creata special pentru femei.

Super Jeans of Sweden este un brand nou de jeansi, nascut in orasul Malmo, din sudul Suediei. Brandul are ca inspiratie cultura traditionala a denimului, care se imbina atat de bine cu muzicasiculturaacesteia.
Prima parte a colectiei inseamna bluze si tricouri create special pentru femeile sexy, care doresc sa aduca ceva special atat in tinutele casual cat si in cele mai elegante. Tocmai simplitatea croielilor si a detaliilor foarte bine alese, face ca acestea sa fie versatile si usor de purtat in multe ocazii.

ERIKA, JENNY, IVANNA si MALIN sunt numele celor patru produse ale brandului Super Jeans of Sweden, ce pot fi gasite in exclusivitate in Romania, pe www.SuperJeans.ro incepand cu 5 august 2013 cu preturi intre 89 si 159 lei.

Citește și:

Colectia Super Jeans of Sweden este dedicate femeilor si va fi alcatuita din bluze si tricouri sexy, blugi skinny si blugi boyfriend, alaturi si de produse dedicate barbatilor. Colectia de blugiva fi lansata in luna August 2013. Linia principala a colectiei este cea a stilului pur scandinavic simplu, de effect si foarte cool. In urmatorul an, brandul, va lansa cateva colectii limitate.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.