Setari Cookie-uri

Chef Nicolas Boussin este pentru prima data la Bucuresti

Chef Nicolas Boussin este ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume

Comunicat de presa

Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, este prezent pentru prima data la Bucuresti pentru a pregati si impartasi cateva dintre cele mai delicioase deserturi frantuzesti realizate cu Grand Marnier, lichiorul creat dupa o reteta unica.

Cunoscutul patiser de origine franceza, distins la nivel international cu prestigioase premii culinare, si-a impartasit talentul si cunostintele inegalabile si a surprins publicul prezent cu retetele sale deosebite in cadrul unui Pastry Show plin de savoare care a avut loc la Sofa Restaurant & Bistro-Café din Bucuresti.

Chef Nicolas Boussin i-a incantat pe cei prezenti la eveniment cu preparate delicioase precum: "Yellow cab cocktail macaroons", "Crepe suzette" si "Hot Grand Marnier Soufflé" si a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele atent alese cu Grand Marnier Cordon Rouge, dar si prin talentul de a face un desert sa arate ca o opera de arta.

Citește și:

Retetele create si pregatite special de Nicolas Boussin imbina textura unica a ciocolatei cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit in pregatirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul sau complex, aroma de portocale amarui si nuantele de lamaie si caramel fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentati patiseri in arta prepararii si decorarii produselor de patiserie.

Cel mai renumit patiser din Franta si unul dintre cei mai recunoscuti la nivel mondial, Chef Nicolas Boussin s-a alaturat departamentului de gastronomie Grand Marnier in anul 2003 si de atunci continua sa creeze retete unice folosind unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

Inca din anul 1827, lichiorul Grand Marnier a fost asociat cu evenimentele culinare datorita talentului remarcabil al lui Chef Escoffier, creatorul "Crepe Suzette" si "Grand Marnier Souffle". Astazi, Grand Marnier este recunoscut pe plan international in randul elitei culinare si a barmanilor pentru versatilitatea sa in pregatirea celor mai delicioase mancaruri, deserturi si cocktailuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.