Setari Cookie-uri

Coloreaza cu Avon si Kudika - part 2

Vezi cat de frumos ne-am distrat si ce ai pierdut daca nu ai venit.

Saptamana trecuta te invitam la un super eveniment organizat de Avon Romania care se numea Coloreaza-ti viata si Avon iti da Like! Daca nu mai tii minte, evenimentul a avut loc pe data de 2 august in Poiana Urbana din Piata Universitatii incepand cu orele 18:00.

Ne-am strans o gasca de fete si am inceput sa ne distram, sa pictam si sa lasam imaginatia sa isi faca de cap astfel incat sa fim cele mai tari de la eveniment si noi credem ca am reusit.

Imaginea de mai jos ilustreaza panoul la care noi am muncit impreuna cu cititoarele care au onorat invitatia si s-au distrat alaturi de noi. La eveniment am primit un feedback pozitiv de la cei prezenti. Tu ce parere ai? Iti place?

Pentru noi a fost o experienta unica si un proiect foarte frumos in care ne-a facut placere sa te includem si pe tine.

Participantii au avut ocazia de a participa la o tombola speciala unde au castigat o multime de produse Avon. Programul evenimentului a fost si el unul foarte energic.

Citește și:

Pe scena au urcat trupe de dans care ne-au incantat cu mai multe stiluri iar spre sfarsitul serii, Antonia si-a surprins fanii cu un concert pe masura asteptarilor.

Daca ai fost alaturi de noi , iti multumim pentru sprijin, iar daca nu, te asteptam la urmatorul eveniment unde iti promitem si mai multa distractie.

Pentru mai multe detalii poti accesa pagina oficiala de facebook Avon

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.