Setari Cookie-uri

YOKKO Fashion lanseaza Colectia Business Toamna 2013

YOKKO, brand romanesc renumit pentru calitatea si feminitatea modelelor de imbracaminte oferite, lanseaza Colectia Toamna 2013, dedicata femeilor care adopta un stil office, dar chic in acelasi timp.

Comunicat de presa

YOKKO, brand romanesc renumit pentru calitatea si feminitatea modelelor de imbracaminte oferite, lanseaza Colectia Toamna 2013, dedicata femeilor care adopta un stil office, dar chic in acelasi timp. Tinutele propuse in noua colectie YOKKO urmaresc croieli curate si detalii sofisticate, ce arata o silueta feminina, eleganta si creeaza un look stilat.

„Clientele noastre sunt in gereral femei business si tinere manager, care acorda importanta carierei si tinutei deopotriva. Vorbim de femei care stiu ca o haina bine croita inseamna profesionalism, vorbim de femei care stiu ca detaliile conteaza, la fel ca in orice business.”, declara Cristina Anghel, Brand Manager YOKKO Fashion.

Colectia YOKKO Toamna 2013 include modele office - sacouri, fuste, pantaloni, rochii de toamna – dar si tinute casual, perfecte pentru intalnirile elegante. Acest sezon urmareste culori bogate si tesaturi sofisticate precum catifea, brocart, tafta, tricot sau tweed. Detaliile, pe care YOKKO pune un accent deosebit, se remarca si in acest sezon, iar nasturii speciali sau fermoarele metalice aplicate fustelor si rochiilor, ofera tinutelor office un plus de stil.

Citește și:

„Putem spune ca toamna aceasta va fi pentru YOKKO una de catifea. Materialul - vedeta al urmatorului sezon este catifeaua, care confera eleganta si un sentiment placut la atingere atat tinutelor de zi, cat si celor de ocazie sau detaliilor.”, a mai spus Cristina Anghel.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.