Avon a colorat Piata Universitatii in cadrul campaniei AVON iti da Like

Avon a colorat Piata Universitatii in cadrul campaniei AVON iti da Like

AVON Romania a organizat in Poiana Urbana din Piata Universitatii, Bucuresti, un eveniment interactiv, cu ocazia relansarii noii game de machiaj AVON.

Comunicat de presa

AVON Romania a organizat in Poiana Urbana din Piata Universitatii, Bucuresti, un eveniment interactiv, cu ocazia relansarii noii game de machiaj AVON. Opt tinere creative - cinci bloggerite (Dana Rogoz, Bogdana Dobre, Alina Ciotarnel, Andreea Inankur si Ana Morodan) si trei jurnaliste de la Kudika.ro, Ele.ro si Unica.ro – au participat la o provocare colorata si stilata.

Acestea au avut doar o ora la dispozitie pentru a picta cat mai original rochiile albe ale fetelor Live, Like, Love, vedetele celei mai recente campanii AVON.

Misiunea nu a fost usoara: rochiile albe au fost expuse pe panouri de 3 metri inaltime, in mijlocul Poianei Urbane din centrul capitalei. Rezultatul a fost spectaculos si va putea fi admirat de romani din intreaga tara pana pe 4 septembrie, patru dintre panouri fiind expuse in Bucuresti, doua in Cluj iar restul in Timisoara, respectiv Constanta.

In aceeasi seara, in Poiana Urbana a ajuns si Caravana AVON, care in aceasta perioada strabate aproape toata tara si sarbatoreste frumusetea romancelor cu multa energie, entuziasm si culoare. Reunite sub sloganul "Afla culoarea orasului tau", evenimentele se desfasoara pana in septembrie in 45 de orase din Romania.

A fost o seara plina de surprize: sesiuni de make-up profesional, sfaturi si trucuri legate de machiaj, jocuri cu premii si puncte de informare despre campaniile sociale, care s-a incheiat cu doua concerte speciale sustinute de catre Antonia, ambasadoarea noii game de machiaj AVON, si trupa Bandidos.

Mai mult decat atat, au fost instalate porti colorate cu senzori si, in functie de culoarea predominanta aleasa de participanti, AVON a declarat la sfarsitul petrecerii ca rozul este culoarea oficiala a capitalei.

AVON doreste ca, prin aceasta serie de evenimente ce promoveaza noua gama de machiaj, sa aduca optimism si inspiratie in viata romancelor si sa le indemne sa fie mai increzatoare si indraznete.

Filmuletul de la eveniment poate fi vizionat aici

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri