Setari Cookie-uri

Elixirul impotriva deteriorarii fara ingreunare Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan din Maroc recomandat de

Desi natura ne ofera o serie de ingrediente extrem de valoroase pentru ingrijire si frumusete, atunci cand stiinta le rafineaza, efectul acestora este maximizat.

comunicat de presa

Desi natura ne ofera o serie de ingrediente extrem de valoroase pentru ingrijire si frumusete, atunci cand stiinta le rafineaza, efectul acestora este maximizat.

Noul Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan a combinat 66 de ani de stiinta Pro-V cu puterea ingredientelor naturale. Astfel, pretiosul ulei de argan, foarte bogat in vitamina E si antioxidanti valorosi pentru proprietatile lor nutritive, cosmetice si medicale este obtinut prin presare, dar rafinat cu puterea stiintei.

Rezultatul? Noua colectie Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan din Maroc te ajuta sa ai un par care nu doar arata sanatos, dar are si volum. In plus, asigura pana la 99%* repararea parului deteriorat, fara sa-l ingreuneze! De aceea, hair-stylistul Camelia Negrea recomanda folosirea intregii game in patru pasi - sampon, balsam, masca si elixirul cu ulei de argan - pentru a avea rezultatele dorite.

Citește și:

Fiind un produs leave-in, Elixirul ofera 24h de protectie si ingrijire fara ingreunare a parului, prin combinarea complexului Pro-V cu uleiul de argan si alte tipuri de uleiuri mai usoare.

Chiar daca elixirul tineretii fara batranete nu a fost descoperit inca, Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan a descoperit elixirul pentru un par cu aspect sanatos, cu mai mult volum si fara efect de ingreunare. Recomandat de hair-stylist-ul Camelia Negrea!

Preturi recomandate** pentru gama Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan
- sampon 250 ml: 13.49 RON
- balsam 200 ml: 13.49 RON
- masca 200 ml: 24.99 RON
- Elixir 100 ml: 24.99 RON

* la utilizarea intregii colectii vs. Sampon fara continut de balsam
** decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului

Camelia Negrea

Castigatoare a premiului pentru cel mai bun hair-stylist din cadrul Romanian Fashion Awards 2011, Camelia Negrea a colaborat cu reviste prestigioase de lifestyle din Romania – Elle, The One, Beau Monde, InStyle, Unica si cu numeroase vedete ( Inna, Andreea Banica, Camelia Sucu, Laura Cosoi, Adela Popescu, Antonia). Pentru mai multe informatii despre portofoliul si activitatea Cameliei puteti vizita site-ul www.camelianegrea.ro si pagina de Facebook

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    21 August 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.