Setari Cookie-uri

Vanzarile Samsung Romania au crescut cu 170%

Romanii incep sa investeasca in sisteme de aer conditionat cu functii complexe, care ii ajuta sa economiseasca energie

Comunicat de presa

Samsung Electronics Romania anunta o crestere a vanzarilor pe segmentul sistemelor de aer conditionat de 170% pentru primele cinci luni ale anului 2013, conform studiilor GfK Consumer Choices.

Astfel, pe o piata aflata in crestere cu 93% in primele cinci luni ale 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, Samsung Romania a inregistrat o crestere peste media pietei, oferind consumatorilor sisteme de top, cu functii complexe, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie.

Samsung Romania a ajuns la o cota de piata de 27.4% in primele cinci luni ale anului, evolutie la care au contribuit noile game de produse lansate, care raspund noilor cerinte legislative, potrivit carora sistemele trebuie sa dispuna de tehnologia digital invertor.

Aceasta scade consumul de energie electrica, reducand amprenta de carbon a locuintelor. Atunci cand aparatul este in uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constanta, fara oprirea si pornirea continua a compresorului, reducand astfel cantitatea de energie irosita si impiedicand in acest mod fluctuatiile de temperatura.

Citește și:

"Romanii sunt atrasi de ideea de a investi in sisteme care pe termen lung ii ajuta sa realizeze economii substantiale in ceea ce priveste consumul de energie electrica. Aceasta tendinta, de a incuraja electrocasnicele eco este sustinuta si la nivel legislativ. Totodata, observam un interes crescut pentru produse din ce in ce mai inteligente, care sa raspunda nevoilor tot mai complexe ale consumatorilor nostri", a declarat Claudiu Lapadat, Seful diviziei Home Appliances in cadrul Samsung Electronics Romania.

Printre lansarile din acest an se numara gama de top Samsung - seria K – care ofera posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului.

Astfel, utilizatorii se pot asigura permanent de faptul ca pot controla, pe deplin, atmosfera din locuinta si implicit consumul, chiar si de la distanta . Seria K nu este doar un sistem de racire, ci si unul de incalzire, fiind astfel atractiv pentru consumatorii care isi doresc sa controleze temperatura locuintei, indiferent de anotim.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.