Setari Cookie-uri

GetWeekend: Cele mai cool evenimente de weekend

Vezi aici care sunt cele mai tari evenimente din acest weekend!

Comunicat de presa

Daca reusesti sa evadezi din Bucuresti, du-te la Festivalul de Film Victoria, exploreaza oraselul de la poalele Muntilor Fagarasi, vizioneaza filme premiate, scurtmetraje si documentare si petrece alaturi de echipa si invitati.

De acolo pana la Sibiu sunt doar 57 de km distanta, prin urmare, daca vrei sa asculti muzica alternativa, indie si electro, in Piata Mica si Piata Huet e Focus Festival.

In cazul in care esti nevoit sa ramai in capitala poti calatori pana in Ardeal prin intermediul expozitiei de fotografie "Marginimea Sibiului" de la Muzeul Taranului Roman.

Tot la MTR ai Festivalul de teatru "Undercloud", care aflat la a VI-a editie, iti ofera cele mai bune productii ale teatrelor independente din tara.

Poiana Urbana te starneste sa dansezi in aer liber, in mijlocul orasului, pe muzica celor de la Manfellow vineri si a celor de la RoadkillSoda, sambata, iar duminica iti pune la dispozitie unele din cele mai bune scrutmetraje din lume adunate de festivalul Timishort.

Citește și:

Pentru cei interesati de semnificatia istorica a zilei de 23 august intr-un fel sau altul, Underworld pregateste un party cu slagare din epoca de aur, ska, reggae, dub, punk, rockabilly & psychobilly, mixate de insusi Dj Ceausescu.

De dans pana-n zori ai parte la Raw Sessions 11 in noua locatie Awhere, vineri.

Daca vrei sa te delectezi cu muzica clasica, sambata, pe esplanada din fata cladirii Operei Nationale are loc a VII-a editie a manifestarii deja traditionala a institutiei, "Promenada Operei".

Tot sambata, pe la apus, incepe petrecerea de la piscina Daimon Club. Ai muzica, natura, apa si oameni prietenosi.

La J'ai Bistrot gazduieste "Maratonul NexT", eveniment la care se vor proiecta scurtmetrajele care au castigat Premiul Publicului - Roaba de Cultura, sambata si scurtmetrajele de fictiune nominalizate la Oscar in 2013, duminica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.