Setari Cookie-uri

Trend alert: ochii mari, cu gene pline, arcuite

Redescopera anii 60 cu Rimmel London si noua mascara ScandalEyes Retro Glam

comunicat de presa

Anii ‘60 sunt din nou la moda, au revenit ochii mari, cu gene pline, arcuite.” Aceasta a fost dezvaluirea pe care a facut-o Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, la evenimentul de lansare a celei mai noi mascara din portofoliu: ScandalEyes Retro Glam.

Lansarea a avut loc intr-o gradina bucuresteana cu aer londonez. Decorata cu elemente care duceau rapid cu gandul la celebra Carnaby Street si la anii ’60, gradina le-a primit pe invitate cu muzica britanica veche si o atmosfera relaxata de vara tarzie.

Invitatele au descoperit peria in forma de clepsidra a noii mascara ScandalEyes Retro Glam care urmareste linia genelor si creeaza, prin aplicare in interior si exterior, un aspect indraznet, cu ochi mari si volum, dar si tusul waterproof Scandaleyes Micro, cu ajutorul caruia au trasat cele mai fine si mai artistice linii direct pe pleoapele lor.

Citește și:

Petrecerea s-a incheiat pe aceleasi ritmuri retro glam, cu zambete largi, pleoape perfect conturate si gene cu super-volum!

Despre produs

Mascara ScandalEyes Retro Glam si Liner Scandeleyes Micro. Obtine lookul anilor ’60 si gene cu volum. Lasa-ti genele sa iasa in evidenta si sa-si arate curbele date de peria clepsidra care realizeaza un aspect de ochi mari si indrazneti. Completeaza look-ul cu o tusa subtire pe pleoapa mobila. Este scandalos de modern!

Pret de vanzare recomandat: 28 Lei
Disponibil: August 2013

Foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.