Setari Cookie-uri

O noua colectie de rochii de seara semnata Kinga Varga

Rochiile de seara Kinga Varga pun trupul in valoare si iti dau un motiv in plus pentru a-ti celebra feminitatea

comunicat de presa

Designerul Kinga Varga lanseaza o noua linie de rochii de seara, din materiale cu texturi delicate, lejere, dar in acelasi timp pretioase.

Ca o semnatura, fiecareia dintre rochiile acestei noi colectii i s-a adaugat o aripa de inger, o bijuterie delicata, ce confera un plus de gratie si eleganta tinutei, dar care poate fi si detasata si transformata in alt tip de accesoriu, pandantiv pentru colier sau bratara.

Binecunoscuta pentru creatiile ei din materiale tricotate, Kinga Varga lanseaza odata cu noile modele de rochii, noi texturi de materiale, un tricot creponat foarte fin, cu aspect de voal, ce permite linii elegante, menite pentru rochii de seara somptuase si rafinate.

Pretiozitatea materialelor este data si de firele de lurex amestecate in tesatura si care dau stralucire materialului, dar si de culorile precum albastrul regal, un mov pal, diafan, sau un stralucitor gri metalizat.

Citește și:

Combinatia de tricot creponat cu voal transforma aceste rochii de seara intr-o tinuta lejera, confortabila, care nu se sifoneaza si se prezinta intotdeauna impecabil. Materialul usor nu necesita calcare si se aseaza elegant pe formele corpului.

Linia noilor rochii de seara este una de eleganta clasica, osciland intre drapaje ample, de tuninca greceasca, si caderi ample si vaporoase de material, ce duc cu gandul la o rochie de bal regala.

Noile rochii de seara urmeaza linia corpului si-l pun in valoare prin drapaje si impletituri ce marcheaza linia spatelui, a taliei sau a umerilor, accentuand feminitatea celei care le poarta.

“Aceasta noua colectie de rochii de seara anunta si o schimbare in evolutia brandului Kinga Varga. Noile tinute vor fi realizate din materiale ce inglobeaza inca tricotul, dus insa la un alt nivel de rafinament.

Citește și:

Creatiile vor fi completate si cu alte tipuri de material si, in plus, fiecare va contine bijuteria semnatura, aripa de inger, prezenta in toata linia de bijuterii Kinga Varga lansata anul acesta.

Prin asta vreau sa arat evolutie si continuitate in tot ceea ce creez si dorinta de a oferi mereu mai mult clientilor fideli brandului meu” declara Kinga Varga.

Noile creatii sunt disponibile in showroom-ul Kinga Varga din str. Pictor Alexandru Romano nr 10, Bucuresti, si pe site-ul www.kingavarga.com.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.