Setari Cookie-uri

Primul mall din Romania iti face buletin!

Bucuresti Mall, primul mall din Romania aniverseaza 14 ani de la deschidere.

comunicat de presa:

14 ani de istorie a modei, milioane de clienti fericiti an de an. Cu aceasta ocazie, Mall Bucuresti va oferi clientilor care ii trec pragul ”Buletinul de Bucuresti Mall”, act de indentitate simbolic, ce vine la pachet cu o serie de beneficii si reduceri speciale.

”Buletinul de Bucuresti Mall” se elibereaza in fiecare zi, in perioada 10 – 24 septembrie, in spatiul special amenajat in apropierea Biroului de Informatii din incinta centrului comercial. Clientii sunt invitati sa intre in jocul amintirilor, sa revina la varsta copilariei si sa isi faca din nou buletin, de data aceasta un Buletin de Bucuresti Mall.

Aniversam 14 ani de prezenta pe piata de retail din Romania si ne mandrim sa fim primii care au setat standardele in ceea ce priveste industria si managementul mallurilor din tara noastra. Vrem sa le oferim tuturor clietilor nostri posibilitatea de a beneficia de discounturi speciale, in ton cu bucuria sarbatoririi celor 14 ani de existenta.

Citește și:

Suntem primul mall din Romania, primii care ne putem recompensa clientii cu un buletin special. Le multumim tuturor clientilor si ii asiguram ca istoria Bucuresti Mall si Anchor Grup merge mai departe”, a declarat Razvan Gaita, General Manager Anchor Grup.

Aceasta campanie este sustinuta de magazinele partenere din cadrul Bucuresti Mall care vor acorda discount-uri celor care prezinta la casa ”Buletinul de Bucuresti Mall”. Partenerii implicati in campanie vor afisa in vitrine postere speciale ale promotiei si vor acorda oferte exclusive.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.